Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης επί μία σεζόν μού έκανε τη ζωή κόλαση»
Ελλάδα

Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης επί μία σεζόν μού έκανε τη ζωή κόλαση»

Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης επί μία σεζόν μού έκανε τη ζωή κόλαση»

Πώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου;

Και η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη γράφοντας από την πλευρά της για τους εξουσιαστές του σανιδιού και τα όσα δυσάρεστα έζησε ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Αρζόγλου, σε θίασο που δούλεψαν μαζί στο παρελθόν. Η ατάκα της δημοσιογράφου «ήταν σαν να έπεσε η χούντα» αναφερόμενη στη λήξη της τότε συνεργασίας τους, προκάλεσε αίσθηση, γι΄αυτό η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» επικοινώνησε με τον ίδιο τον Κώστα Αρζόγλου για να μοιραστεί την ιστορία του.

Παραδέχτηκε ότι βρέθηκε σε δίλημμα για το αν έπρεπε να πάρει θέση αλλά το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να «γυρίσουμε σε μία νοοτροπία παλιών δεκαετιών όπου τα αγόρια θεωρούνταν τρέχα γύρευε και οι γυναίκες πόρνες» τον έκανε να αφήσει πίσω του κάθε ενδοιασμό.

Κατέθεσε με λεπτομέρειες τις δυσκολίες που έζησε στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» λέγοντας πως μπορεί οι πράξεις του να μην ήταν ποινικά κολάσιμες αλλά πάντα δημιουργούσε το πιο ασφυκτικό κλίμα για τους συνεργάτες του.

«Αυτά που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας, αέρα. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Επί μία σεζόν κάθε ημέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα».

«Το πρόβλημα ήταν στη σκηνή. Έκανε τις σκηνές του πολύ μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως το κείμενο. Ο επιχειρηματίας τότε μας παρακαλούσε για μία εβδομάδα επέκταση του συμβολαίου. Και εγώ αρνιόμουν. Κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι».

https://streamable.com/ql34p0

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σάλο που προκλήθηκε με τις κατηγορίες εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου.

«Δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκ προθέσεως. Φαντάζομαι δεν είχε αυτή την πρόθεση», υπογράμμισε.

https://streamable.com/kdvzb7

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις γι΄αυτό και επικοινώνησε με τον Κώστα Τσουρό από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Εξήγησε πως δεν εννοούσε ότι δεν πιστεύει τις μαρτυρίες των γυναικών ενάντια στον Κώστα Σπυρόπουλο αλλά ότι του είναι απίστευτη η όλη υπόθεση καθώς δεν περίμενε ποτέ να ακουστούν τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον του. Στηρίζει τις κυρίες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δύναμή τους.

https://streamable.com/tc6lvz