Κώστας Φραγκολιάς: Η ανάρτησή του για την αποχώρηση από το J2US – «Κρατάω μόνο τα καλά»
Ελλάδα

Κώστας Φραγκολιάς: Η ανάρτησή του για την αποχώρηση από το J2US – «Κρατάω μόνο τα καλά»

Κώστας Φραγκολιάς: Η ανάρτησή του για την αποχώρηση από το J2US – «Κρατάω μόνο τα καλά»

Η αποχώρηση του ζευγαριού ήταν όντως έκπληξη

Εκτός J2US έμειναν στο 4ο live του διαγωνισμού ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαντώ, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα ζευγάρια που ξεχώριζαν για τις φωνητικές τους ικανότητες.

Ο Κώστας και η Μαντώ ερμήνευσαν με απόλυτη επιτυχία το τραγούδι «Αντίστροφη μέτρηση» και μάλιστα πήραν εξαιρετικές κριτικές, με τη Μαρία Μπακοδήμου να τον χαρακτηρίζει «τίμιο» σε κάθε του προσπάθεια.

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη άποψη, καθώς προτίμησε το δίδυμο Αλεξάνδρου – Κελεκίδου να παραμείνει στον διαγωνισμό.

Ο Κώστας Φραγκολιάς με μια ανάρτηση στο Instagram αμέσως μετά το τέλος του Just, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του, δήλωσε ότι δεν νιώθει αδικημένος και εξέφρασε τη μεγάλη του τιμή που στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης τραγουδίστριας.

«Τελικά αυτό δεν πήγε καλά…

Όπως και να έχει,ευχαριστούμε όλους όσους μας στάθηκαν,μας εμψυχώσαν,μας έστειλαν μηνύματα και φυσικά μας ψήφισαν…

Δεν νιώθω αδικημένος γιατί,ένας άνθρωπος,δυο,τρεις,άντε πέντε,μπορούν να σε αδικήσουν,τόσος κόσμος όμως όχι…

Τώρα αν η παιδεία μας είναι τέτοια που να μην επικροτεί ότι το καλύτερο,δεν το ξέρω,σίγουρα όμως είναι μια άλλη ιστορία….

Κρατάω μόνο τα καλά,γιατί ειλικρινά μόνο καλά υπήρξαν.

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι,με μια υπέροχη,αξιόλογη,υπερταλαντούχα,υπερφωνάρα,καπετάνισσα που δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερη…@official_mando_ σε ευχαριστώ πολύ,και νιώθω μεγάλη τιμή και ευλογία που σε γνώρισα…

Εις το επανιδείν…», έγραψε χαρακτηριστικά.