Κώστας Μακεδόνας: Συνάντηση “κορυφής” στο αεροδρόμιο
Ελλάδα

Κώστας Μακεδόνας: Συνάντηση “κορυφής” στο αεροδρόμιο

Κώστας Μακεδόνας: Συνάντηση “κορυφής” στο αεροδρόμιο

Μία απρόσμενη συνάντηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής και έξι διάσημα πρόσωπα του πενταγράμμου και της τηλεόρασης πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό για μία αναμνηστική πόζα.

Σύμφωνα με μία φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Μακεδόνας συναντήθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” τους συναδέλφους του Γιάννη Πλούταρχο και Αντώνη Ρέμο, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς και τους παρουσιαστές Γρηγόρη Αρναούτογλου και Κατερίνα Καραβάτου.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο δικό του post με την ίδια φωτογραφία, ήταν όλοι τους συνταξιδιώτες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

https://www.instagram.com/p/B3hBifojl-p/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο μεν Κώστας πετούσε για τη συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρεθεί στην συνάντηση των παλιών του συμμαθητών.

Αυτός ήταν και ο προορισμός της Κατερίνας Καραβάτου που κάνει γυρίσματα για τους “Κου Κου”, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος πήγε για τις προγραμμματισμένες του εμφανίσεις με τον γιο του.

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου, ο Κώστας βγήκε στον “αέρα” του “Έλα χαμογέλα” για να μιλήσει για τη φιλία του με τον Γιώργο Θεοφάνους, αποκαλύπτοντας ότι τον έχει βάλει σε… δίαιτα.

Δείτε το στιγμιότυπο της συνάντησης “κορυφής”:

https://www.instagram.com/p/B3eYhRsAql0/