Κώστας Μαρτάκης: «Έσπασα το καμαρίνι από τα νεύρα μου»
Ελλάδα

Κώστας Μαρτάκης: «Έσπασα το καμαρίνι από τα νεύρα μου»

Κώστας Μαρτάκης: «Έσπασα το καμαρίνι από τα νεύρα μου»

Αποκαλυπτικός ο τραγουδιστής - Μίλησε για την εποχή που τον συνέκριναν με τον Σάκη Ρουβά

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στο «Happy Day» για τα χρόνια του modeling, τις δυσκολίες αλλά και για τα χρήματα που έβγαλε από το τραγούδι.

«Πρόλαβα την εποχή, σαν πρωτοεμφανιζόμενος, με λεφτά που παίρνουν τώρα πιο φτασμένοι άνθρωποι. Δεν θα πω το ποσό γιατί από αύριο θα γίνει… Ήταν αρκετά μεγάλο το ποσό για την εμπειρία μου και τα χρόνια μου στο τραγούδι», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Martakis (@martakis)

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μαρτάκης θυμήθηκε την εποχή όπου υπήρχε η σύγκριση μεταξύ αυτού και το Σάκη Ρουβά, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Εμένα μόνο καλό μου έκανε. Για τον Σάκη ήταν ίσως λίγο υποτιμητικό το ότι τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που βγήκε εχθές από το αβγό του».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Κώστας Μαρτάκη αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κακή συμπεριφορά στη δουλειά του. Συγκεκριμένα, του είχαν πει στην πρεμιέρα σχήματος να βγει στο δεύτερο πρόγραμμα με εκείνον όπως ανέφερε να σπάει το καμαρίνι από τα νεύρα του. Συγκεκριμένα είπε: «Μου είχαν πει να μη βγω στο δεύτερο πρόγραμμα σε πρεμιέρα. Έσπασα το καμαρίνι από τα νεύρα μου, γιατί καταπιέστηκα και ήταν άδικο».

Παράλληλα, μίλησε για την ενασχόλησή του στο modeling, και διευκρίνισε πως ήταν μια δουλειά η οποία δεν του άρεσε.