Κώστας Σόμμερ: «Σου βγάζει άλλα συναισθήματα ένα παιδί. Αλλάζεις σαν άνθρωπος…»
Ελλάδα

Κώστας Σόμμερ: «Σου βγάζει άλλα συναισθήματα ένα παιδί. Αλλάζεις σαν άνθρωπος…»

Κώστας Σόμμερ: «Σου βγάζει άλλα συναισθήματα ένα παιδί. Αλλάζεις σαν άνθρωπος…»

Μαζί με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησαν για την ευτυχία που βιώνουν στην πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Στην παρέα του «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκαν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Οι δυο τους διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους περιμένοντας το πρώτο τους παιδί όπως πρόσφατα αποκάλυψαν και στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ!.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα νέα της εγκυμοσύνης έβγαλαν προς τα έξω μία διαφορετική πλευρά του, πιο ευαίσθητη, και είδε τη ζωή του να αλλάζει πριν ακόμη κρατήσει τον καρπό του έρωτά τους στα χέρια του.

«Σου βγάζει άλλα συναισθήματα και άλλες ευθύνες. Αλλάζεις σαν άνθρωπος. Σκέφτεσαι διαφορετικά, δηλαδή με ένα παιδί που δεν έχει γεννηθεί ακόμα, μπαίνεις σε μία διαδικασία την ασφάλεια, το μέλλον, σκέφτεσαι το μέλλον, τι πρέπει να κάνεις».

Οι άσχημες μνήμες της πρώτης αποβολής είναι πια στο παρελθόν. Όπως είπαν, γρήγορα κατάφεραν να ξεπεράσουν την πολύ άσχημη αυτή εξέλιξη και να μην αφήσουν την απογοήτευση να φωλιάσει στις καρδιές τους.

«Το πήραμε πιο σοβαρά ενώ σοκαριστήκαμε στην αρχή. Ήμασταν από τους τυχερούς που το ξεπεράσαμε γρήγορα, δεν είναι κάποιος να αγχώνεται, αυτό θα έρθει μόλις όλα είναι ομαλά ήρεμα κι ωραία» είπε ο Κώστας Σόμμερ στέλνοντας ένα ενθαρρυντικό μήνυμα και σε άλλα ζευγάρια που αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα.

Ακόμη, η Βαλεντίνη μίλησε για τη γνωριμία τους και το πόσο διαφορετικός σαν προσωπικότητα ήταν ο ηθοποιός από αυτό που περίμενε.

«Μόλις τον γνώρισα μου έκανε μεγάλη τρίπλα ο Κώστας, πολύ σοβαρός, πολύ μετρημένος, πολύ εκτός από αυτό που είχα φανταστεί. Έχει ρομαντική πλευρά καλά κρυμμένη αλλά ναι, θέλει να του ξυπνήσουν κάποια ένστικτα για να τη βγάλει προς τα έξω» είπε.

Όσο για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους ο Κώστας Σόμμερ παραδέχτηκε πως ήταν μία παράμετρος που έλαβαν υπόψιν αλλά δεν τους προβλημάτισε ιδιαίτερα και λόγω των συναισθημάτων αλλά κι επειδή πιστεύει πως είναι θετικό που η σύντροφός του είναι νεότερη από εκείνον καθώς αυτό σημαίνει πως θα έχει περισσότερες αντοχές για να σηκώσει τα όμορφα «βάρη» που θα προκύψουν.

https://streamable.com/qxq90i