Κώστας Σόμμερ: Το μωρό που περιμένει με τη σύντροφό του Βαλεντίνη, η αποβολή και τα σχέδια γάμου
Ελλάδα

Κώστας Σόμμερ: Το μωρό που περιμένει με τη σύντροφό του Βαλεντίνη, η αποβολή και τα σχέδια γάμου

Κώστας Σόμμερ: Το μωρό που περιμένει με τη σύντροφό του Βαλεντίνη, η αποβολή και τα σχέδια γάμου

Όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Love It

Για την όμορφη περίοδο της ζωής που περνά με τη σύντροφό του Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησε στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου ο Κώστας Σόμμερ. Μετά την αποκάλυψη για το μωρό που περιμένει με τη σύντροφό του στο περιοδικό ΟΚ!, αλλά και τη φωτογράφιση που έκανε αγκαλιά με την καλή του (αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της) ο Κώστας Σόμμερ μιλά για όλα και αποκαλύπτεται.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά των άλλων και διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που να προσφέρει και κάτι στην κοινωνία», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ αναφέροντας πως αυτή η διαδικασία είναι πολύ όμορφη.

«Παίζει σημαντικό ρόλο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για εσένα. Να σε ολοκληρώσει στο κομμάτι που θα κάνεις οικογένεια και θα φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για εμένα ήταν σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας του να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει», συνέχισε.

Ενώ, στην ερώτηση αν ήξερε πως η Βαλεντίνη θα γίνει η μητέρα των παιδιών του απάντησε: «Από τη μία δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο, αλλά ξαφνικά νιώθεις και εισπράττεις κάποια πράγματα από αυτά που είδες στην αρχή. Δεν φθάνει να δεις μια ωραία γυναίκα, να σε εντυπωσιάσει για να ανοίξεις ένα σπίτι».

Για την αποβολή της Βαλεντίνης

Αναφερόμενος στην άτυχη εγκυμοσύνη που είχε η σύντροφός του πριν από λίγο καιρό είπε: «Αυτό θέλω να το συζητήσω πιο γενικά όχι μόνο για εμάς. Έμαθα ότι πολύς κόσμος έχει περάσει από μια τέτοια κατάσταση. Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Όταν βλέπεις ότι κάτι είναι σύνηθες και συμβαίνει σχεδόν σε κάθε ζευγάρι, καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός και να δουλεύουν όλα στην εντέλεια».

Και συμπλήρωσε: «Σε μια αποβολή δεν πρέπει να σκεφτείς ότι απέτυχα. Δεν ήταν να γίνει και πας παρακάτω».

Οι ετοιμασίες για το μωρό και ο γάμος

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το παιδικό δωμάτιο. Δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού αναφέροντας πως εκείνος ήθελε αρχικά κοριτσάκι, αλλά αυτό που τον νοιάζει τώρα είναι να είναι καλά το μωρό.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του γάμου. «Γάμος προβλέπεται κατά κάποια άποψη. Μου αρέσει εμένα η οικογένεια. Δεν τον κάνω γιατί πρέπει να γίνει. Θα τον κάνουμε και όλα θα μπουν στη θέση τους».

https://streamable.com/lh6cm0