Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου»
Ελλάδα

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου»

Η προσωπική εξομολόγηση του δημοσιογράφου

Την καρδιά του άνοιξε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στην πορεία του έχει περάσει από πεδία μάχης ως πολεμικός ανταποκριτής αποκαλύπτοντας μάλιστα και ιδιαίτερες αναμνήσεις που έζησε κάτω από εκείνες τις συνθήκες.

«Έχω ζήσει ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μία κοπέλα και δίπλα να να πέφτουν βόμβες;» είπε.

Και συνέχισε: «Στους πολέμους σταμάτησα να πηγαίνω όταν γεννήθηκε ο γιος μου, πολλοί συνάδελφοί μου είχαν σκοτωθεί στο πεδίο μάχης».

Τους γονείς του τους στερήθηκε από πολύ νωρίς, καθώς ο πατέρας του «έφυγε» όταν ήταν ήταν δύο μηνών και η μητέρα του όταν ήταν πέντε χρονών. Στερήθηκε έτσι την αγάπη τους, η έλλειψή της οποίας τον ακολούθησε σε όλη του τη ζωή.

«Σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης τους, η αγκαλιά της μάνας και του πατέρα. Σε κάνει ή αδύναμο ή πολύ δυνατό.

«Αν με ρωτήσεις πώς ήταν η μητέρα μου. δεν θυμάμαι, αναγκάζεσαι να κάψεις το φιλμ για να μην θυμάσαι».

Τις γυναίκες τις αγάπησε πολύ και τον αγάπησαν, παντρεύτηκε τρεις φορές και στα πρόσωπά των γυναικών που πέρασαν από τη ζωή του πάντα αναζητούσε τη μητέρα του.

«Επειδή δεν έζησα τη μητέρα μου προφανώς μέσα από τις γυναίκες με τις οποίες ζούσα αναζητούσα τη μητέρα μου. Και οι τρεις γυναίκες που παντρεύτηκα είναι “μαμάδες”, “κωστάκη, κάνε αυτό, ντύσου” ».