Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: “Αφού κάτι μας πηγαίνει, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε”
Ελλάδα

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: “Αφού κάτι μας πηγαίνει, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε”

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: “Αφού κάτι μας πηγαίνει, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε”

Τι δήλωσαν για την εκπομπή τους, τη σχέση τους και αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί μπροστά από τις κάμερες

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησαν οι “Κου Κου”, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου.

«Φέτος διανύουμε την τρίτη σεζόν με την εκπομπή και νομίζω πως έχουμε βρει πια τα πατήματά μας. Κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια μαζί με όλους τους συντελεστές της εκπομπής, του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής με πάρα πολλή αγάπη και ζούμε όλοι μαζί ενωμένοι ωραίες στιγμές. Πηγαίνουμε στη δουλειά μας με κέφι κι αυτό σε καθησυχάζει, ειδικά όταν είσαι ένας επαγγελματίας που έχει πίσω του μια οικογένεια. Πάντα ήταν σημαντικό, αλλά ειδικά τις μέρες που διανύουμε. Επιπλέον, τα παιδιά μας μεγαλώνουν και βρίσκουμε τους ρυθμούς μας. Ο Αρίωνας είναι 3,5 ετών και η Αέλια 8,5 ετών. Είμαι μια full time μαμά. Λόγω του προγράμματος του Κρατερού, η ζωή μου είναι πολύ συγκεκριμένη, γιατί επί της ουσίας είμαι πάνω από τα παιδιά. Παράλληλα, όμως, είμαι πολύ ευτυχής για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή μας» δηλώνει η Κατερίνα.

Η… ασταθής πρωινή ζώνη

Η Κατερίνα ανέλαβε να απαντήσει για το πώς κρίνουν τη φετινή τηλεοπτική ζώνη όπου δεν έχει αναδειχτεί ακόμα ξεκάθαρος νικητής.

“Καταρχάς και μόνο που λέμε ότι «δεν έχει κάτσει η μπίλια στην πρωινή ζώνη», αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία για το πρωινό του Star, το οποίο ξεκίνησε πριν από δυόμισι χρόνια. Για πολλά χρόνια το Star δεν είχε πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Από τη στιγμή που το κανάλι αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ζώνη και σε δυόμισι χρόνια έχουμε αυτά τα αποτελέσματα, νομίζω πως από μόνο του όλο αυτό μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάνε τα πράγματα, ακόμα κι αν έχεις τους καλύτερους συνεργάτες και υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις. Στην τηλεόραση ποτέ δεν μπορεί να είσαι σε θέση να γνωρίζεις πώς θα πάει ένα πρόγραμμα και να προσυπογράψεις τι θα γίνει. Εμείς ξεκινήσαμε την πρώτη χρονιά και η εκπομπή πήγε πολύ καλά. Τη δεύτερη χρονιά πήγε ακόμα καλύτερη. Και αυτή τη σεζόν που διανύουμε τώρα βρισκόμαστε σε συνεχή ανοδική πορεία. Ζούμε ωραίες στιγμές, με την έννοια πως αυτό που κάνουμε έχει την ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού. Ενός τηλεοπτικού κοινού που αγαπάμε πολύ και το ευχαριστούμε στο τέλος κάθε εκπομπής για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνει”.

Η “συγγνώμη” του Κρατερού στους συναδέλφους του

Σαν ζευγάρι με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα και στο σπίτι και στη δουλειά, η Κατερίνα και ο Κρατερός δεν κάνουν παρά σπάνιες δημόσιες εμφανίζεις.

“Δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί αυτό, διότι έχουμε μικρά παιδιά, ξυπνάμε από τα χαράματα και ύστερα, εκτός από τις τηλεοπτικές μου υποχρεώσεις, από Τετάρτη έως Κυριακή έχω συνεχώς παραστάσεις. Η έγνοια μου είναι να τελειώσω το θέατρο και να πάω στο σπίτι μου να κοιμηθώ. Το ξενύχτι υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους συναδέλφους που δεν μπορώ να πηγαίνω να τους βλέπω στις επίσημες παραστάσεις. Θέλω πολύ να τους δω και να τους τιμήσω, αλλά δεν γίνεται, διότι αν ξενυχτήσω αυτό θα με επιβαρύνει για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Επιπλέον, η τρίωρη καθημερινή εκπομπή που κάνουμε είναι για μένα σαν να κάνω μια παράσταση. Οπότε, δεν βγαίνει”, είπε ο Κρατερός ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε βγήκε βράδυ έξω αφού η κόρη του, Αέλια έγινε 6 ετών.

“Εμείς ως ζευγάρι θεωρούμε ότι τον ελεύθερο χρόνο μας πρέπει να τον αφιερώνουμε στα παιδιά μας. Δεδομένου πως αφιερώσαμε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας στην Αέλια και στο μεγάλωμά της, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Αρίωνα, ο οποίος έχει πλήρη αντίληψη τι συμβαίνει. Επίσης έχει καταλάβει πως έχει μεγαλώσει η Αέλια και διεκδικεί με τον τρόπο του πράγματα. κρατερός: Τα παιδιά μας βρίσκονται σε μια ηλικία που τώρα δεν μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί. Η Αέλια είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τον Αρίωνα. Σε έναν χρόνο θα είναι πιο εύκολη η παρέα μεταξύ τους. Ο Αρίωνας θαυμάζει και λατρεύει την Αέλια. Είναι η θεά του και θέλει να κάνει ό,τι κι εκείνη: Να τραγουδάει, να χορεύει και να κάνει ό,τι ακριβώς εκείνη. Φέτος ο Αρίωνας πήγε για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό και σιγά σιγά θα ξεκινήσει κι αυτός να έχει τις παρέες και τους φίλους του. Να έχει με λίγα λόγια τον δικό του μικρόκοσμο, πέρα από την οικογένεια, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό“, είπε η Κατερίνα.

Δέκα χρόνια μαζί και οι δυσκολίες που πέρασαν

Κρατερός και Κατερίνα είναι μαζί ήδη 10 χρόνια.

“Αυτά τα δέκα χρόνια έχουν φέρει κοινά πράγματα και στους δυο μας αλλά, πάνω από όλα, τα παιδιά μας. Φαντάσου πως από τα δέκα χρόνια τα οκτώμισι είμαστε μαζί ως γονείς” είπε η Κατερίνα.

“Στις αρχές του 2009 γνωριστήκαμε, το 2011 παντρευτήκαμε και το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η Αέλια. Όπως καταλαβαίνεις, η σχέση μας ξεκίνησε με παιδί! Ήμασταν πολύ λίγο χρονικό διάστημα μόνοι μας”, είπε ο Κρατερός.

Πώς είναι για ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στο σπίτι αλλά και στη δουλειά;

“Όταν οι άνθρωποι δουλεύουν πάρα πολύ, είναι μαζί αλλά δεν είναι κιόλας” απαντά ο Κρατερός.

“Αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει πάρα πολύ γρήγορα” είπε η Κατερίνα.

Έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους;

“Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες”, εξηγεί η Κατερίνα.

“Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τις δυσκολίες, που όσο μεγαλώνω εδραιώνεται ακόμα πιο πολύ στην ψυχοσύνθεσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι παρών σε αυτές. Επίσης να είσαι καθαρός μέσα σου και να έχεις αγάπη. Με αυτή τη συνθήκη μπορείς να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις. Σίγουρα, δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα. Οπότε δεν έχει και νόημα να έχεις αγωνία για τα πάντα. Όταν λοιπόν είσαι παρών στις καταστάσεις, βρίσκεις τις λύσεις. Η δυσκολία είναι να είσαι παρών και να μη σφίγγεται η ψυχή σου. Να μη σε πιάνει φόβος, να μη σε πιάνει λύπη και να μην παρασύρεσαι από μεγάλη χαρά. Με λίγα λόγια, να υπάρχει μια ισσοροπία, μια ψυχραιμία και μια ηρεμία. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό. Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι πως πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να νιώθουμε την αγάπη μέσα μας και να τη μοιραζόμαστε“, απάντησε ο Κρατερός.

Το τηλεοπτικό τους μέλλον: Μαζί ή χώρια;

Θα ήθελε η Κατερίνα να παρουσιάσει στο μέλλον μόνη της εκπομπή;

Πρώτος απάντησε ο Κρατερός: “Βέβαια, αν εγώ κουραστώ και δεν αντέχω άλλο, τι θα κάνει; Θα σταματήσει τη δουλειά της;”

Όσο για την Κατερίνα: “Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση και μια εκπομπή που κάνει μεγάλη επιτυχία. Όταν κάτι πάει καλά, αισθάνομαι περιττό και αχάριστο να πω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι μόνη μου. Από την άλλη, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Όπως είπε και ο ίδιος ο Κρατερός πριν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστεί και όπως δεν ήμασταν μαζί πριν από έξι χρόνια στην τηλεόραση να πορευτώ και πάλι μόνη μου. Το παρόν, όμως, δείχνει πως όλα κυλούν πολύ όμορφα”.

“Όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με την τηλεόραση, το βρήκα πολύ γοητευτικό και είπα «Πάμε να το δοκιμάσουμε». Κανείς από τους δυο μας δεν ήξερε μέχρι πού θα φτάσουμε. Τελικά φτάσαμε μέχρι εδώ. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι, όμως, της λογικής πως αφού κάτι μας πηγαίνει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξουμε” συμπλήρωσε ο Κρατερός.