Κρατερός Κατσούλης: Το συγκινητικό “αντίο” στον “δάσκαλό” του, Πάνο Χατζηκουτσέλη
Ελλάδα

Κρατερός Κατσούλης: Το συγκινητικό “αντίο” στον “δάσκαλό” του, Πάνο Χατζηκουτσέλη

Κρατερός Κατσούλης: Το συγκινητικό “αντίο” στον “δάσκαλό” του, Πάνο Χατζηκουτσέλη

Έμαθε αργά χθες βράδυ τα άσχημα νέα

Μόλις χθες αργά το βράδυ έμαθε ο Κρατερός Κατσούλης ότι ο Πάνος Χατζηκουτσέλης “έφυγε” από τη ζωή και έσπευσε να αποχαιρετήσει τον “πρώτο του δάσκαλο” με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια μακροσκελή ανάρτηση όπου μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον άνθρωπο που τον πρωτοξενάγησε στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου και που χωρίς εκείνον, όπως τόνισε, το ταξίδι στην υποκριτική δεν θα ήταν το ίδιο.

“Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε , ο πρώτος «Δάσκαλος»μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεάτρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γενναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα … Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πάνο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξέρει αν δεν μου είχες μεταδώσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θέατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία”

https://www.instagram.com/p/B9-KPpfpZQX/?utm_source=ig_web_copy_link