Kristen Stewart: «Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς»
Ελλάδα

Kristen Stewart: «Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς»

Kristen Stewart: «Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς»

Η ηθοποιός απόλαυσε στο μέγιστο τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στη χώρα μας

Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στα «Εγκλήματα του μέλλοντος» τη νέα ταινία που υπογράφει σκηνοθετικά ο David Cronenberg και γυρίστηκε στην Ελλάδα την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αν εξαιρέσει κανείς τα τραγικά γεγονότα με τις φωτιές πέρασε φανταστικά στα γυρίσματα και ότι η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς.

«Ήρθα τη χειρότερη περίοδο, δεν ήταν εύκολο για τους ανθρώπους, καθόλου διασκεδαστικό. Εκτός από τις πυρκαγιές όμως, που ήταν κάτι απαίσιο και τόσο θλιβερό, περάσαμε υπέροχα. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς».

Σε ό,τι αφορά το νέο της εγχείρημα στη μεγάλη οθόνη η χολιγουντιανή σταρ δήλωσε:

«Η ταινία είναι καυτή και ήταν όμορφα που είχε τόση ζέστη στην Αθήνα εκείνη την περίοδο. Η γυναίκα που υποδύομαι θέλει απλά να είναι καλή στη δουλειά της και ζει σε έναν κόσμο όπου όλοι νιώθουν μουδιασμένοι, σαν να μην υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό του σώματός σου, του μυαλού σου, της ψυχής σου. Είναι σαν να έχουμε βρεθεί όλοι σε μια φάση αναισθησίας».

Είπε στη συνέχεια ότι η δουλειά της και η προσωπική της ζωή συνδέονται για εκείνη:

«Υπάρχουν άνθρωποι που ερμηνεύουν χαρακτήρες για να αποσυνδεθούν από τη δική τους ζωή. Και η Πενέλοπε Κρουζ είπε κάποτε κάτι υπέροχο. Έδινε μια συνέντευξη κάπου κοντά μου και είπε ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει κι όσο περισσότερο γνωρίζει τον εαυτό της τόσο πιο βαθιά μπορεί να προχωρήσει στη δουλειά της. Και αυτό είναι προφανές αλλά ήθελε να πει ότι όσο διευρύνει τους ορίζοντές της, τόσο περισσότερο μπορεί να εμβαθύνει στη δουλειά της. Έχω αναμνήσεις από σκηνές σε ταινίες μου τις οποίες θυμάμαι σαν να έιναι στιγμές από τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει κάποιος να παίζει απλά καλά ή να κλαίει την κατάλληλη στιγμή. Θέλω να σε δω να συγκλονίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό».