Κρούσμα κορονοϊού στα Κάπα Studios: Ποιες εκπομπές επηρεάζονται;
Ελλάδα

Κρούσμα κορονοϊού στα Κάπα Studios: Ποιες εκπομπές επηρεάζονται;

Κρούσμα κορονοϊού στα Κάπα Studios: Ποιες εκπομπές επηρεάζονται;

Οι πληροφορίες που συνέλεξε το Znews

Συναγερμός έχει σημάνει στα Κάπα Studios του Γιάννη Καραγιάννη από τα οποία βγαίνει στον αέρα μια πληθώρα ψυχαγωγικών εκπομπών, μεταξύ των οποίων «Το Πρωινό», το The 2night Show, το «Ρουκ Ζουκ» και πολλές άλλες παραγωγές του ΑΝΤ1 και άλλων καναλιών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό υπάλληλος της καθαριότητας κάτι που επέβαλε άμεση κινητοποίηση, ειδικά σε έναν χώρο που συγκεντρώνει καθημερινά πλήθος ανθρώπων.

Το Znews επικοινώνησε πριν από λίγο με το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 το οποίο επιβεβαίωσε την είδηση ενώ όπως μας ανέφεραν δεν θα γίνει η εγγραφή της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε προγραμματιστεί για λόγους ασφαλείας.

Αυτό όμως δεν αναμένεται να επηρεάσει το πρόγραμμα του σταθμού, καθώς υπάρχουν γραμμένες εκπομπές του The 2night Show για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες.

Ήδη έχει γίνει απολύμανση στους χώρους ενώ θα διενεργηθούν όπως επιβάλλεται και rapid tests προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν άλλα κρούσματα.

Όπως μας ανέφερε το γραφείο Τύπου η εκπομπή της Φαίης Σκορδά που βγαίνει ζωντανά από τα Kapa δεν θα επηρεαστεί και θα μεταδοθεί κανονικά αύριο.