Λάκης Γαβαλάς: Πού έκανε τον καθεριωμένο του περίπατο;
Ελλάδα

Λάκης Γαβαλάς: Πού έκανε τον καθεριωμένο του περίπατο;

Λάκης Γαβαλάς: Πού έκανε τον καθεριωμένο του περίπατο;

Ο κριτής του My Style Rocks ασκείται καθημερινά

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού ότι ασκείται καθημερινά, κάνοντας περίπατο για 40 λεπτά και τη Μεγάλη Δευτέρα αποκάλυψε πού πήγε την καθιερωμένη του βόλτα.

Ο κριτής του My Style Rocks επέλεξε να πάει στον λόφο του Λυκαβηττού και να απολαύσει ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

“Μεγάλη Δευτέρα και αρχή της εβδομάδας των Παθών… Πόσο όμορφος ο λόφος Λυκαβηττού και τι υπέροχο ηλιοβασίλεμα… Πόσο όμορφη χώρα τι υπέροχη η Αθηνά μας…!”, έγραψε.

“Μετά τη γρήγορη βόλτα πίσω σπίτι απόμακρος από τους ανθρώπους αφού είναι για το καλό… Ο Θεάνθρωπος είναι σε δυσκολότερη φάση αυτήν την περίοδο…

Ας πάρουμε αυτό το παράδειγμα και με πίστη να αντέξουμε τα δύσκολα ενώ κάνουμε προετοιμασία για το καλύτερο αύριο…!”, πρόσθεσε ο Λάκης.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μεγαλη Δευτερα και αρχη της εβδομαδας των παθων…🙏🏼😔 Ποσο ομορφος ο λοφος Λυκαβητου και τι υπεροχο ηλιοβασιλεμα…🙏🏼🔥 Ποσο ομορφη χωρα τι υπεροχη η Αθηνα μας…‼️👌🏼 Μετα τη γρηγορη βολτα πισω σπιτι απομακρος σπο τους ανθρωπους αφου ειναι για το καλο.. Ο Θεανθρωπος ειναι σε δυσκολοτερη φαση αυτην την περιοδο… Ας παρουμε αυτο το παραδειγμα και με πιστη να αντεξουμε τα δυσκολα ενω κανουμε προετοιμασια για το καλυτερο αυριο…‼️♥️👌🏼 #μένουμεσπιτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) στις