Λάκης Λαζόπουλος: Road trip στα Γρεβενά
Ελλάδα

Λάκης Λαζόπουλος: Road trip στα Γρεβενά

Λάκης Λαζόπουλος: Road trip στα Γρεβενά

Μια ιδιαίτερη απόδραση για το τριήμερο

Και ενώ οι περισσότεροι Έλληνες celebrities βρέθηκαν σε κάποιο Κυκλαδονήσι με χαρακτηριστικότερη τη Μύκονο για το τριήμερο, ο Λάκης Λαζόπουλος μάλλον έκανε τη διαφορά επισκεπτόμενος τη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάρτησή του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης -που ετοιμάζεται  τη νέα θεατρική σεζόν να πρωταγωνιστήσει στην “Προδοσία” του Πίντερ στο Θέατρο Βρετάνια με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου- έκανε ένα road trip στα Γρεβενά, επισκεπτόμενος τα γραφικά χωριά της περιοχής.

Όπως έγραψε ο ίδιος: “Από τη μαγεία της περιοχής αυτής που πρώτη φορά βρέθηκα!! Η σκέψη άνοιξε. Εδώ ναι αξίζει που βρέθηκα του Αγίου Πνεύματος!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Βρισκομαστε στο εκκλησακι του Σωτηρος.Πανω στο βουνο.Πισω απ το βουνο η Σαμαρινα.Μπροστα μου η Αβδελλα και το Περιβολι. Το βλεμμα μου χωρεσε ολη την φυση ,Απο την μαγεια της περιοχης αυτης που πρωτη φορα βρεθηκα!! Μονο το καπελο εμποδισε τον ηλιο να με καψει οπως επιθυμουσε κι επιθυμουσα!! Η σκεψη ανοιξε . Εδω ναι αξιζει που βρεθηκα του Αγιου Πνευματος!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις

Ανέβασε μάλιστα βίντεο από ιστορικά χωριά όπως η Σαμαρίνα με την περίφημη πλατεία της και την Αβδέλλα αλλά και τις συναντήσεις του με χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της περιοχής, όχι μόνο ανθρώπους αλλά και… τετράποδα, όπως ένα κοπάδι προβάτων.