Λευτέρης Πανταζής: Απαντά στο πώς βγήκε η περίφημη ατάκα «βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα»
Ελλάδα

Λευτέρης Πανταζής: Απαντά στο πώς βγήκε η περίφημη ατάκα «βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα»

Λευτέρης Πανταζής: Απαντά στο πώς βγήκε η περίφημη ατάκα «βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα»

Ο γνωστός τραγουδιστής θυμήθηκε τα μεγαλεία που έζησε στις πίστες

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με καλεσμένο τον Λευτέρη Πανταζή έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η εκπομπή επιφύλαξε στην αρχή ένα βίντεο έκπληξη για τον γνωστό τραγουδιστή με την αδελφή και την ανιψιά του να μιλάνε για την αγάπη με την οποία τις περιέβαλε και το πόσο πολύ τις στήριξε.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι προτεραιότητα για εκείνον είναι πάντα η οικογένεια.

«Εγώ τα μεγάλωσα τα ανίψια μου. Δεν τα ξεχώρισα ποτέ. Τα έχω όλα σαν παιδιά μου. Αγαπώ όλον τον κόσμο και ειδικά αυτά που είναι κοντινά μου. Ήμουν από πάνω γιατί χάσαμε νωρίς τον πατέρα μας και πρόσφατα και τη μητέρα μας. Η οικογένεια είναι το παν στη ζωή, είναι η συνέχεια της ζωής, είναι η δύναμη, τα στηρίγματα σου, χωρίς την οικογένεια είσαι μόνος σου και η μοναξιά δεν παλεύεται».

https://streamable.com/fu1zhj

Αποκαλύπτοντας στην Ηλιάνα το πώς βγήκε το προσωνύμιο «Λε-Πα» είπε:

Από το άρωμα που έφτιαξε παίρνοντας την έμπνευση από τον… Alain Delon. Επιστρέφοντας από κάποια συναυλία του στη Γαλλία ο Λευτέρης Πανταζής είδε μία αφίσα με το άρωμα που είχε λανσάρει ο Γάλλος ηθοποιός και πήρε την έμπνευσή του λέγοντας «αυτός είναι καλύτερος από εμένα»;

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και το αν ήταν άπιστος στις σχέσεις του η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

«Δεν έκανα πολλές σχέσεις, 7-8, όλες μακροχρόνιες. Δεν απάτησα ποτέ καμία γυναίκα».

Στο τέλος, ο τραγουδιστής έλυσε και την απορία της οικοδέσποινας για το πώς βγήκε η περίφημη ατάκα «βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα».

«Στα μπουζούκια πια ερχόντουσαν γέροι και συνταξιούχοι. Ο κόσμος άρχισε να πηγαίνει στα κλαμπ και τις ντισκοτέκ και είπα “πώς θα τους φέρω πίσω”. Και “σκάω” το “Ταραχή” και έγινε μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά όλος ο κόσμος και η νεολαία με άκουγαν γιατί έπαιζαν τα τραγούδια μου στις ντισκοτέκ. Ήθελα να δουν ποιος έκανε αυτός τον χαμό. Κι εγώ όπως έβλεπα έτσι ωραία πλάσματα έλεγα “θέλω μωρά στην πίστα” και γέμισε η πίστα με νεολαίους και την ώρα που λικνίζονται μπροστά σου όμορφα, ζουμπουρλούδικα, αδύνατα λέω “βασανιστείτε μωρά”».

https://streamable.com/cs45uo

https://streamable.com/cs45uo