Λευτέρης Πανταζής: «Μου έλεγε η Κόνι “με ρώτησες ποτέ, αν μου έλειπες;”»
Ελλάδα

Λευτέρης Πανταζής: «Μου έλεγε η Κόνι “με ρώτησες ποτέ, αν μου έλειπες;”»

Λευτέρης Πανταζής: «Μου έλεγε η Κόνι “με ρώτησες ποτέ, αν μου έλειπες;”»

Τώρα όμως μπήκε στα παπούτσια του όπως παραδέχτηκε ο τραγουδιστής

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και τη σχέση του με την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

«Η καραντίνα έκανε καλό στη σχέση μου με την Κόνι. Αγαπηθήκαμε, ο ένας γνώρισε καλύτερα τον άλλον» είπε για το πώς βίωσε την περίοδο του lockdown.

Υπήρξε από τους καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι. Οι θαυμάστριες παραληρούσαν για ένα του βλέμμα και στην πορεία του δεν έλειψαν και ακραία περιστατικά.

«Ήρθε μία θαυμάστρια στο καμαρίνι ερωτευμένη μαζί μου και μου είπαν ότι είναι στο νοσοκομείο και μου είπαν να πάω να τη δω στο νοσοκομείο, γιατί ήθελε να κόψει τις φλέβες της. Της εξήγησα ότι έχω σχέση και την ευχαριστώ που με αγαπάει κι έτσι ηρέμησε».

Τρεις φορές ήρθε κοντά στον γάμο και οι τρεις «ναυάγησαν».

«Δεν έτυχε να παντρευτώ, δεν με αντέχουν οι γυναίκες. Είμαι των άκρων, δουλεύω τόσο πολύ και θέλουν να με βλέπουν και λιγάκι. Είμαι για εσένα, είμαι για την οικογένεια είμαι και για τον κόσμο»

Μάλιστα, παλιότερα η Κόνι του έλεγε ότι της έλειπε όταν ήταν παιδί αλλά τώρα που ακολούθησε τα χνάρια του κατάλαβε πόσο δύσκολο ήταν να έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο.

«Μου έλεγε “με ρώτησες ποτέ, αν μου έλειπες;” Τώρα της λέω να πάμε φαγητό και μου λέει “δεν μπορώ έχω δουλειές”».