Λευτέρης Πετρούνιας: Η απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο του Τόκιο
Ελλάδα

Λευτέρης Πετρούνιας: Η απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο του Τόκιο

Λευτέρης Πετρούνιας: Η απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο του Τόκιο

Με προορισμό το Τόκιο αναχώρησε από τη χώρα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και όπως αποκάλυψε στα social media η ταλαιπωρία της ελληνικής αποστολής στο αεροδρόμιο του Τόκιο ήταν μεγάλη.

Ο Έλληνας αθλητής των κρίκων ξεκίνησε το ταξίδι του μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και τη φυσιοθεραπεύτριά του, Ιβάνα Τζούριτς, ενώ σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου στους Αγώνες. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μάλιστα για να τον αποχαιρετήσει βρέθηκε όλη η οικογένειά του.

Ωστόσο, η ταλαιπωρία που τον περίμενε στη συνέχεια ήταν μεγάλη. Μετά από 18 ώρες ταξιδιού, ο Λευτέρης Πετρούνιας έφθασε στην Ιαπωνία, αλλά εκεί τα πράγματα κινούνταν με αργούς ρυθμούς. Ο ίδια με μια ανάρτησή του στο Instagram story του ανέφερε: «Μετά από 18 ώρες είμαστε Ιαπωνία, αλλά δεν κινείται η κατάσταση μπας και πάμε για ξεκούραση σήμερα».

Δυο ώρες μετά ανέβασε μια φωτογραφία του, επισημαίνοντας πως ήταν ακόμη στο αεροδρόμιο και είχε βαρεθεί πολύ.

Η ταλαιπωρία δεν τελείωσε εκεί καθώς τρεις ώρες μετά επανήλθε με νέο Instagram story αναφέροντας πως αυτήν τη φορά περίμεναν να ξεκινήσει το πούλμαν για το ξενοδοχείο όπου θα μείνουν. «Ακόμη περιμένουμε να ξεκινήσει το πούλμαν. Αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειωμό», έγραψε χαρακτηριστικά.