Λευτέρης Πετρούνιας: «Με ενόχλησαν οι κατάρες για τα παιδιά μου»
Ελλάδα

Λευτέρης Πετρούνιας: «Με ενόχλησαν οι κατάρες για τα παιδιά μου»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Με ενόχλησαν οι κατάρες για τα παιδιά μου»

Όσα είπε στο «Πρωινό» για τις δηλώσεις του που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις

Λίγο πριν ξεπροβάλλει το 2022 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκαν τον Λευτέρη Πετρούνια στην πρωινή συντροφιά τους.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την οικογένειά του, για τη σταδιοδρομία του αλλά και τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό.

Περνώντας στα προσωπικά του μίλησε για τον στενό δεσμό του με τη Βασιλική Μιλλούση αλλά και για το διάστημα που χώρισαν για 4 μήνες.

«Είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα για 3-4 μήνες, είναι δύσκολο να συμβαδίσεις στον πρωταθλητισμό. Η Βασιλική έκανε πρώτη νύξη κι εγώ ένιωθα ότι χρειαζόμαστε χρόνο κι όταν κατάλαβα ότι έχω σοβαρές πιθανότητες να τη χάσω. Στα μισά του καλοκαιριού συνειδητοποίησα έχασα τον στόχο μου χωρίς τη Βασιλική » είπε.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις για το #MeToo στον αθλητισμό προχώρησε επανέλαβε ότι όλα επρόκειτο για μία λάθος διατύπωσή του.

«Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο θα ξέρει ότι είμαι πάντα μπροστά με οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα. Βγήκα και ζήτησα συγγνώμη σαφώς είμαι κατά της βίας».

«Δέχτηκα την κριτική αναγνωρίζοντας το λάθος μου όπως ακούστηκε καλώς τη δέχτηκα όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια πρέπει να το περιμένεις. Με ενόχλησαν οι κατάρες για τα παιδιά μου. Θες να με κρίνεις; Καλώς, το δέχομαι, αλλά δεν δέχομαι να κάθεσαι και να κράζεις με κατάρες μία οικογένεια».