Λένα Δροσάκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης: «Είχα αγωνία για το πώς θα το πω στον Αλέξανδρο»
Ελλάδα

Λένα Δροσάκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης: «Είχα αγωνία για το πώς θα το πω στον Αλέξανδρο»

Λένα Δροσάκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης: «Είχα αγωνία για το πώς θα το πω στον Αλέξανδρο»

Τι αποκάλυψε για τη βάφτιση και το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου;

Στην εκπομπή Love It μίλησε η Λένα Δροσάκη και αποκάλυψε όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τη γέννηση του γιου της και τις αλλαγές που έχει φέρει το μωρό στη σχέση με τον σύζυγό της Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που μπορώ και εργάζομαι αυτήν την περίοδο. Προς το παρόν κάνουμε έρευνα για την παράσταση “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι” στο Εθνικό Θέατρο. Νιώθω περίεργα που αφήνω το παιδί, χαρά που επιστρέφω στη δουλειά», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε για το παιδί είπε: «Ακόμη και τώρα που το βιώνω δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό το συναίσθημα. Αν το παιδί είναι καλά, αν έφαγε και όλες τις πολλές βασικές ανάγκες».

Πώς ένιωσε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη; «Πρώτη φορά μου συνέβη να έχω πέσει κάτω και να κλαίω και να γελάω. Είχα αγωνία για το πώς θα το πω στον Αλέξανδρο. Είχε γενική πρόβα και ήθελα να τον περιμένω, αλλά δεν άντεχα. Είχα πάρει την κολλητή μου και μιλούσαμε 4 ώρες στο τηλέφωνο. Έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης σε ένα κουτί και το άφησα δίπλα στο φαγητό του», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Ένιωσα έναν τεράστιο έρωτα. Ήταν μια συνάντηση που προκάλεσε έκρηξη», εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Και συνέχισε: «Πήρα 30 κιλά και το ευχαριστήθηκα. Το παιδί ήρθε, δεν το σχεδιάσαμε. Λόγω των πολλών κιλών υπήρξε μια ανωμαλία και γέννησα με καισαρική».

Για τις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του παιδιού στη σχέση τους είπε: «Υπάρχει ένας εκνευρισμός, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει η αντίληψη και η ικανότητα να κατανοήσεις τον άλλον. Γυρίζοντας στο σπίτι από το μαιευτήριο έκλαιγα για όλα».

Τέλος, η Λένα Δροσάκη αποκάλυψε ότι το όνομα που θα πάρει ο γιος τους θα είναι Αναστάσης, αλλά ακόμη δεν έχουν προγραμματίσει το πότε θα γίνει η βάφτιση και το αν θα γίνει μαζί και θρησκευτικός γάμος.