Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο νέο του εστιατόριο στην Πλάκα μετά το άνοιγμα της εστίασης
Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο νέο του εστιατόριο στην Πλάκα μετά το άνοιγμα της εστίασης

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο νέο του εστιατόριο στην Πλάκα μετά το άνοιγμα της εστίασης

Επέστρεψε στη δουλειά ο «θείος» Λεό

Μπορεί να τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του κριτή στο MasterChef, η πραγματική αγάπη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, όμως, για τη μαγειρική φαίνεται από τη δράση του στα εστιατόριά του. Και αναμφίβολα μετά το άνοιγμα της εστίασης, έναν ιδιαίτερο βάρος έπεσε στο νέο του μαγαζί το   Samano radio restaurant, το οποίο βρίσκεται στην Πλάκα και συγκεκριμένα εκεί που ήταν το γαλλικό L’Audrion.

Το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την περασμένη Δευτέρα και πριν ακόμα λειτουργήσει επίσημα «ποδαρικό» έκαναν τρεις παίκτες του Μasterchef 5 (η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι και ο Αλέξανδρος) μετά τη νίκη τους σε ομαδική δοκιμασία για την οποία κέρδισαν το συγκεκριμένο έπαθλο.

Μετά το άνοιγμα της εστίασης, όμως, ο «θείος« Leo ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το νέο του εστιατόριο με μια ανάρτηση στα social media, γράφοντας: «Δεν συνηθίζω να ανεβάζω πιάτα αλλά αυτό είναι σημαντικό μιας και είναι το πρώτο πιάτο που βγήκε από την κουζίνα του @samano_radio_restaurant… (μοσχάρι ταρτάρ με αχινό). Ευχαριστώ όλους όσους δουλεύουμε τόσο καιρό για να φτιάξουμε αυτή τη όμορφη γωνιά στο κέντρο της Αθήνας στην Πλάκα».

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό chef στην Πλάκα, να βρίσκεται στο εστιατόριό του που λειτουργεί πια κανονικά μετά την άρση των μέτρων.

Στο καινούργιο εστιατόριό του, μάλιστα, που είναι το «αδελφάκι» του Samano στην Αντίπαρο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνδυάζει τις δύο μεγάλες του αγάπες, τη μουσική με την μαγειρική, αφού στο ισόγειο του Samano Radio Restaurant βρίσκεται το εστιατόριο, ενώ στο υπόγειο το πλήρες εξοπλισμένο ραδιοφωνικό στούντιο από όπου βγαίνει, πλέον, το Samano Radio.

Φωτογραφίες: NDP