Λίνα Νικολακοπούλου: «Ο δημιουργός δεν μπορεί να ξεπληρώσει την αγάπη του κόσμου…»
Ελλάδα

Λίνα Νικολακοπούλου: «Ο δημιουργός δεν μπορεί να ξεπληρώσει την αγάπη του κόσμου…»

Λίνα Νικολακοπούλου: «Ο δημιουργός δεν μπορεί να ξεπληρώσει την αγάπη του κόσμου…»

Όσα είπε η καταξιωμένη στιχουργός στην εκπομπή «Φλερτ»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Φλερτ” με τη Νάντια Κοντογιώργη ήταν η σπουδαία ποιήτρια και στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Με την πένα της στιγμάτισε το ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο όπως μόνο λίγοι μπόρεσαν καταφέρνοντας να αποτυπώσει σε ένα κομμάτι χαρτί όλα τα πάθη και τα αισθήματα ενός ανθρώπου.

Μιλώντας για την επιτυχία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αγάπη του κόσμου, η οποία τροφοδοτεί τους καλλιτέχνες με αστείρευτη δύναμη για να συνεχίσουν το έργο τους.

“Δεν περιγράφεται η ευγνωμοσύνη που έχει ένας δημιουργός από την αυθόρμητη αντίδραση των ανθρώπων. Την ώρα που πας να ψωνίσεις, στον δρόμο, τις ‘καλημέρες’, τα ‘σας ευχαριστούμε’. Ειλικρινά σας μιλώ δεν ξεπληρώνεται η αγάπη του κόσμου”, ανέφερε.

https://streamable.com/qn7nq4

Παράλληλα, έδωσε τη δική της οπτική ως προς τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κανείς σε θέματα βιοπορισμού ειδικά στις ιδιάζουσες συνθήκες που διανύουμε, προερχόμενη μάλιστα από έναν χώρο που δεν είναι ταυτόσημος με την οικονομική εξασφάλιση.

“Δεν κερδίζουμε τίποτα με τον φόβο. Άλλο το να είμαι προνοητικός να μην σπαταλήσω τα χρήματά μου, να μην θεωρήσω ότι πάντα θα είναι παχιές αγελάδες και άλλο να αγχώνομαι συνέχεια για το αύριο. Η καλύτερη επένδυση είναι να πει κανείς στον εαυτό του ‘εσύ είσαι ο άνθρωπος της ζωής μου και κοίταξε να είσαι γερός και να ευγνωμονείς για ό,τι έχεις αυτή τη στιγμή και θα δούμε”.

https://streamable.com/ih6osm