Λίτσα Πατέρα: Σε ποια εκπομπή θα τη βρει η νέα σεζόν; Η απάντηση της αστρολόγου
Ελλάδα

Λίτσα Πατέρα: Σε ποια εκπομπή θα τη βρει η νέα σεζόν; Η απάντηση της αστρολόγου

Λίτσα Πατέρα: Σε ποια εκπομπή θα τη βρει η νέα σεζόν; Η απάντηση της αστρολόγου

Θα συνεχίσει στο «Πρωινό»;

Με ηχηρές αλλαγές θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη, καθώς το κανάλι επιθυμεί ριζικό λίφτινγκ για να αυξήσει τα νούμερά του.

Πρώτοι εδώ στο Znews σας δώσαμε μία ιδέα από το τι μέλλει γενέσθαι στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Γιώργος Μπέζας και οι δαιμόνιες κεραίες του «έπιασαν» την καυτή είδηση ότι η Φαίη Σκορδά αφενός ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια στο κανάλι και αφετέρου θα παίρνει σκυτάλη από τον Γιώργο Λιάγκα και όχι το αντίστροφο, αφού η εκπομπή της θα ξεκινά στις 11:00 και θα δίνει lead in στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

Ερωτηματικό μέσα σε όλες αυτές τις ανακατατάξεις είναι ποια πρόσωπα θα συνεχίσουν πλαισιώνουν τους δύο παρουσιαστές και ποιες θα είναι τα new entries.

Θολό είναι και το τοπίο με το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος σε ερώτηση που της έγινε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» απάντησε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά εάν η Φαίη Σκορδά τη θέλει δίπλα της από το φθινόπωρο, θα βρίσκεται στο πλευρό της.

«Αν με θέλει η Φαίη θα είμαι δίπλα της και του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά όσα ακούγονται για τις τεταμένες σχέσεις Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά on air εκείνη δήλωσε πως είναι άριστες.

«Απ’ όσο τους βλέπω και είμαι εκεί είναι μια χαρά. Δεν έχουν γδαρθεί πότε στην εκπομπή, αν γδέρνονται από πίσω δε το γνωρίζω» συμπλήρωσε.