Mad Clip: Μαζί με τη σύντροφό του στα εγκαίνια του μαγαζιού του
Ελλάδα

Mad Clip: Μαζί με τη σύντροφό του στα εγκαίνια του μαγαζιού του

Mad Clip: Μαζί με τη σύντροφό του στα εγκαίνια του μαγαζιού του

Τι είπε ο ράπερ για την κοπέλα του και τι δώρα της παίρνει;

Στα “επεισοδιακά” εγκαίνια του μαγαζιού του Mad Clip στον Πειραιά βρέθηκε η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, αφού είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα.

“Γελάω. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι”, σχολίασε ο ράπερ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επενδύσεις που κάνει, λέγοντας πως είναι έξυπνο να “βάζεις τα κέρματά σου σε διάφορα καλαθάκια”, ενώ η μεγαλύτερη σπατάλη του ως τώρα είναι το αυτοκίνητο που αγόρασε πρόσφατα.

Ο ίδιος δεν σταματά να δουλεύει ποτέ παρά την όποια κούραση, καθώς δεν θέλει να ξαναγυρίσει σε εποχές που η διαβίωση δεν ήταν τόσο άνετη.

“Κουράζομαι, αλλά δε θέλω ποτέ τα πράγματα να γίνουν όπως παλιά. Αυτό είναι ένα κίνητρο για εμένα για να δουλεύω συνέχεια”, εξήγησε.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και η σύντροφός του, Αρετή, με την οποία είναι πολύ δεμένοι και κλείνουν 3 χρόνια σχέσης.

Μάλιστα ο ράπερ φαίνεται πως την έχει… στα όπα – όπα, αφού τα δώρα του σε εκείνη “κυμαίνονται” από… τσάντες Louis Vuitton σε κοσμήματα.

Όπως εξομολογήθηκαν και οι δυο δεν έχουν στα άμεσα πλάνα τους τον γάμο, αν και ο Mad Clip νιώθει “ήδη παντρεμένος” μαζί της.

Ο δημοφιλής ράπερ αποκάλυψε πως ξεκινάει γυρίσματα για το τραγούδι του με τον διάσημο ράπερ Tyga – πρώην της Kylie Jenner- στις 28 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.