MAD VMA 2021: Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό red carpet
Ελλάδα

MAD VMA 2021: Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό red carpet

MAD VMA 2021: Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό red carpet

Οι celebrities μετά από καιρό σε event με κόκκινο χαλί

Με λάμψη, απίθανα acts και πολλές λαμπερές παρουσίες έλαβε χώρα η διοργάνωση των φετινών βραβείων MAD Video Music Awards για 18η χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Έπειτα από μία φοβερά δύσκολη χρονιά για όλους η καρδιά της μουσικής χτυπά ξανά και μάλιστα με φυσική παρουσία κοινού στη φαντασμαγορική τελετή.

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ κατέφθασαν ανανεωμένα καθώς για πρώτη φορά έχουν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν τις απονομές των 16+1 βραβείων, τα 6 εντυπωσιακά live acts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο.

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου, η Josephine, η Σάσα Σταμάτη και η Ιωάννα Μαλέσκου που κέντρισαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους.

Φυσικά δεν έλειψε και το τρίο των «Λιονταριών» του Survivor.

Το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Καράβας με τη Ραφαέλα Ψαρρού, ο Χάρης Ρώμας με την ανιψιά του, Έφη Ρασσιά, ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγος του, Ιωάννα Σρόιτερ.

O Xάρης Ρώμας, η Ανθή Βούλγαρη, η Έφη Ρασσιά και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Στην Τεχνόπολη βρέθηκε και ο νικητής του House of Fame, Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Αναστάσιος Ράμμος και μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Έλενα Κρεμλίδου

Από τα looks που εντυπωσίασαν ήταν αναμφίβολα της Τάμτας. Φορώντας μία τούλινη δημιουργία που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της και με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που ταίριαζε με το εξαντρίκ hairstyle της κέρδισε το στοίχημα, όπως πάντα.

Boho στιλ επέλεξε η Εβελίνα Παπούλια και ξεχώρισε για άλλη μια φορά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δύσκολα περνά απαρατήρητη και το επιβεβαίωσε και στο κόκκινο χαλί της τελετής. Η φλούο τουαλέτα της με σκίσιμο στο πλάι αναδείκνυε το μαύρισμά της και τη συνδύασε ιδανικά με πέδιλα και clutch σε πράσινους τόνους.

Στην πρώτη, δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό από τον Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν απλά υπέροχη. Ιδιαίτερη πινελιά το τσαντάκι με σχήμα καρδιάς που κρατούσε αλλά και τα μπλε ψηλοτάκουνα πέδιλα που συνδύασε με το φόρεμά της.

Πιο όμορφη από ποτέ και η Josephine με την αποκαλυπτική δημιουργία που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της.

Η επιτομή της κομψότητας η Κατερίνα Διδασκάλου με την off white μακριά τουαλέτα της με casual νότα τα sneakers που διάλεξε.

Στα κίτρινα ντύθηκε η Ιωάννα Σρόιτερ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλευρό του άνκορμαν του Alpha.

Από τις πιο chic n’ sexy παρουσίες του κόκκινου χαλιού η Σάσα Σταμάτη που φόρεσε ένα γκρι αραχνοΰφαντο φόρεμα με κρυστάλλους και μέσα ένα μαύρο κορμάκι.

Η Έλενα Τσαγκρινού  με τον νέο της συνεργάτη, Δημήτρη Ταταράκη.

Ο MadClip με τη σύντροφό του

Η Κατερίνα Ντούσκα με τον Leon of Athens

Η Σίσσυ Καλλίνη

Από τα πιο ωραία ζευγάρια του red carpet, ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιώργος Κακοσαίος

Και η Λίτσα Πατέρα στο event!

O dj Αντώνης Δημητριάδης με τη Μαντώ Γαστεράτου

Η πάντα εντυπωσιακή Κόνι Μεταξά

Το μοντέλο Κατερίνα Πεφτίτση

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας.