#InstaXmas: Τα χριστουγεννιάτικα posts των Celebrities
Ελλάδα

#InstaXmas: Τα χριστουγεννιάτικα posts των Celebrities

#InstaXmas: Τα χριστουγεννιάτικα posts των Celebrities

Κάτι τέτοιες μέρες, οι μισές από τις κουβέντες που λέμε και ακούμε αφορούν σε ευχές. Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα, αγάπη, υγεία και ευτυχία. Με την ευχή αυτό να συμβαίνει και μέρες που δεν είναι γιορτινές, ανατρέξαμε στα post των διάσημων που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή ανήμερα των Χριστουγέννων (και λίγο μετά).

Συγκεντρώσαμε εδώ τις χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις των Celebrity στο Instagram.

#NoMoreXmas

Τι εννοείς Δέσποινα Βανδή πως ακόμη κι εσύ “σε βαρέθηκες”; Η τραγουδίστρια από το καμαρίνι ντύνεται Αγιο-βασιλίνα, με τη βοήθεια του Instagram και μας εκλιπαρεί να είναι αυτή τη τελευταία φορά που ακούμε τα “Χριστούγεννα”. Ένα τραγούδι από το μακρινό 2001, που όμως παίζει σαν ολοκαίνουριο hit κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

https://www.instagram.com/p/Br1Mma1oeXi/

#LoveActually

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα έστειλε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Instagram, σε μια ακόμη φωτογραφία – πολλαπλασιάζονται – πλάι στην Κατερίνα Γερονικολού. Ο έρωτας τους πλέον δεν κρύβεται…

https://www.instagram.com/p/BrzsQXxgo_f/

#IfIWereARIchGirl

Τι κι αν είναι Χριστούγεννα (επομένη των Χριστουγέννων); Η Σμαράγδα Καρύδη το βιολί της.Το μεσημέρι της Τετάρτης ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία μας ενημέρωνε για το πολυάσχολο θεατρικά πρόγραμμά της. Διπλή παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής και “καπάκια” στο Παλλάς για τις “Μάγισσες της Σμύρνης”.

https://www.instagram.com/p/Br2Euwhh9ga/

Ανήμερα των Χριστουγέννων ωστόσο, η Σμαράγδα – σε ρόλο Βαλέριας – στάθηκα ανάμεσα σε δύο αδέρφια με πολλά προβλήματα στη σχέση τους. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ζήτησαν από την πρωταγωνίστρια των “Μαγισσών” να τους προσέχει.

https://www.instagram.com/p/BryVvt7BqBt/

#JLoXmas

Με πολύ δημιουργική διάθεση βρήκαν τα φετινά Χριστούγεννα την Jennifer Lopez. Η νέα της ταινία Second Act μόλις έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, παρέα με το ολοκαίνουριο τραγούδι της Limitless, στο κλιπ του οποίου βλέπουμε και την 10χρονη κόρη της Emme. Έτσι, το cast της νέας ταινίας ντύθηκαν… ξωτικά και χόρεψαν για τα Χριστούγεννα.

https://www.instagram.com/p/Br1KLjuAj1E/

#XmasFamily

Η Madonna είναι πια μια στοργική μαμά, που τίποτα δεν βάζει πάνω από την οικογένεια. Εδώ, για τα Χριστούγεννα με τα τέσσερα παιδιά που υιοθέτησε από το Μαλάουι. Πρόκειται για τον David Banda, τον οποίο ακολούθησε η Pop Diva στην Πορτογαλία προκειμένου εκείνος να κάνει το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής πραγματικότητα, την Mercy James και τις δίδυμες, Stella και Estere.

https://www.instagram.com/p/Br1JE7WBQUw/

#FelizNavidad

Με το κραγιόν ανά χείρας, η Shakira γράφει στον καθρέφτη “Feliz Navidad” και στέλνει έτσι ευχές για “Καλά Χριστούγεννα” σε όλους τους θαυμαστές της. Μια ευχή κάπου εκεί ανάμεσα, να ξεμπερδέψει η Λατίνα Star με τον δικαστικό πονοκέφαλο που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/BrxZEwMny3B/