Μαίρη Συνατσάκη: Η άγνωστη συνομιλία της με την Ιωάννα Τούνη
Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: Η άγνωστη συνομιλία της με την Ιωάννα Τούνη

Μαίρη Συνατσάκη: Η άγνωστη συνομιλία της με την Ιωάννα Τούνη

Η στήριξη μετά το ροζ video και η άποψή της για τον γυμνισμό

Την Ιωάννα Τούνη στήριξε πριν από λίγο καιρό δημόσια η Μαίρη Συνατσάκη, μετά την εξομολόγησή της πρώτης για το ροζ video, καθώς θεώρησε το παράδειγμά της μια ευκαιρία για να διατυπώσει τις απόψεις της πάνω στην ελευθερία των γυναικών.

Μιλώντας, για αυτήν την κίνηση στην κάμερα του Happy Day, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως υπήρξε και μια άγνωστη συνομιλία με την Ιωάννα Τούνη.

«Δυστυχώς η ιστορία της Ιωάννας στάθηκε αφορμή για να μιλήσω για άλλα πράγματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα ενώ δεν την ξέρω και της απάντησα “κράτα γερά”. Περισσότερο δεν ήθελα να μιλήσω για να υπερασπιστώ την Ιωάννα, αλλά τη δική μας ευθύνη».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η Μαίρη Συνατσάκη έχει πάει σε παραλία γυμνιστών και η απάντηση ήταν η εξής: «Κάνω γυμνισμό. Ένα σώμα είναι ένα σώμα, τελεία. Το πώς θα σκεφτείς για αυτό το σώμα, δεν είναι ευθύνη του γυμνού σώματος, αλλά αυτού που κάνει τη σκέψη», είπε και πρόσθεσε: Δεν θα ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κάνω γυμνισμό, γιατί αυτό θα σήμαινε κάτι για την προσωπικότητά του».

https://streamable.com/9pj50l