Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Πώς συνδέεται η Σταρ Ελλάς 2019 με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη;
Ελλάδα

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Πώς συνδέεται η Σταρ Ελλάς 2019 με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη;

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Πώς συνδέεται η Σταρ Ελλάς 2019 με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη;

Έρχεται νέα συνέντευξη - «φωτιά» που καίει σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τους δράστες

Η αποκλειστική συνέντευξη της Γεωργίας Μπίκα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στην οποία μίλησε ενδελεχώς για τον βιασμό της, απασχόλησε ιδιαίτερα τηλεθεατές και Μέσα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από την αρχή μέσα από την έρευνά του έκανε λόγο για κύκλωμα μαστροπείας που εδράζεται στη Θεσσαλονίκη και εκμεταλλεύεται νεαρά κορίτσια. Επανειλημμένως μάλιστα ανέφερε σε δηλώσεις του όσο και στα social media πως έχει στην κατοχή του σημαντικά στοιχεία όσον αφορά την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.

Αυτή τη φορά με tweet του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος διαμήνυσε πως έρχονται νέες αποκαλύψεις μετά την κουβέντα που είχε με την Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, και η οποία θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα.

« ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ … Δείτε πόσο εύκολο είναι να τους κάνω να ιδρώσουν όλους μαζί (βιαστές της Θεσσαλονίκης και νταβατζήδες της Αθήνας)! Τη Δευτέρα στη «Ζούγκλα» σας συνέντευξη με την Σταρ Ελλάς 2019 στο Άμστερνταμ. *μπορούν να φορέσουν τις πλερέζες απο σήμερα… #με_την_Γεωργια» ήταν το σχόλιό του.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Ραφαέλα Πλαστήρα απασχόλησε στο παρελθόν την επικαιρότητα με την εξομολόγησή της για την κακοποιητική σχέση που είχε με πρώην σύντροφό της.

«Όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση ήμουν πολύ ερωτευμένη. Είχαμε 6 χρόνια διαφορά. Στην αρχή ήταν φυσιολογικός, υπήρχε μια ζήλια απλά. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε απότομα. Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και αυτός δεν το δεχόταν. Δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν έκανα παρέα με τις φίλες μου, όπου κι αν πήγαινα έπρεπε να τον ειδοποιώ».

«Πάντα μαλώναμε πολύ άσχημα και σήκωνε χέρι πάνω μου. Είχα πάει πολλές φορές στην αστυνομία αλλά και σε ψυχολόγο. Στην Ολλανδία όμως δεν με έπαιρναν στα σοβαρά. Η μητέρα μου ήταν εξαρχής αρνητική με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είχα σχέση μαζί της. Δεν είχα τηλέφωνο, ήμουν μαζί του κάθε μέρα στο σπίτι και με είχε κλειδωμένη μέσα» είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι».