Μάκης Τσέλιος: Γιατί αφήνει το ατελιέ του στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη;
Ελλάδα

Μάκης Τσέλιος: Γιατί αφήνει το ατελιέ του στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη;

Μάκης Τσέλιος: Γιατί αφήνει το ατελιέ του στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη;

Ο σχεδιαστής εξηγεί τα πάντα και αναφέρει τον ρόλο που θα κρατήσει στην επιχείρησή του

Ο Μάκης Τσέλιος αποκάλυψε στο Happy Day της επιθυμία του να αφήσει τη διαχείριση του ατελιέ του στην αγαπημένη του ανιψιά που δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη.

“Ήρθε η στιγμή η καινούργια γενιά να αναλάβει αυτά που δουλεύουμε τόσα χρόνια”, δήλωσε ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής.

“Με πολύ αγάπη και διάθεση”, δήλωσε ότι αφήνει το ατελιέ του στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη, τονίζοντας ότι η ηθοποιός θα συνεχίσει να ασχολείται και με την υποκριτική.

“Εγώ και η μητέρα της θέλουμε ένα νέο άτομο να πάρει αυτή τη δουλειά, την οποία έχουμε κάνει με τόση αγάπη”, δήλωσε για την επιθυμία του να της παραχωρήσει το ατελιέ του.

“Θα υπάρχω συνεχώς, αλλά πρωτοβουλίες θέλω να έχει η Ελισάβετ”, τόνισε, διευκρινίζοντας ότι δεν βγαίνει στη σύνταξη ακόμα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ηθοποιός ασχολείται με το σχέδιο, ενώ ο αδελφός της Ελισάβετ είναι στην άλλη εταιρεία που έχουν.

“Τα μοντέλα είναι εργαλεία του σχεδιαστή”, ανέφερε ο Μάκης.

“Δεν είχα μία σχέση κολλητή με τα μοντέλα. Τους αγαπούσα όπως την Εβελίνα Παπαντωνίου, τη Τζένη Μπαλατσινού, την Καγιά που κάνει νέα παρέα”, υπογράμμισε.

Επίσης, ο σχεδιαστής υπογράμμισε ότι έχει σπουδάσει Οικονομικά και μπορεί να έχει τον οικονομικό έλεγχο της επιχείρησης.

Τέλος, μίλησε για τον Λάκη Γαβαλά και τη φιλία που τους δένει.

“Ο Λάκης ίσως ξεσπάει από τα προβλήματα, κάνοντας πράγματα που στους άλλους φαίνονται πολύ υπερβολικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξή του:

https://streamable.com/8kjwx