Μάνος Βακούσης: “Με τη σύντροφό μου έχουμε 30 χρόνια διαφορά”
Ελλάδα

Μάνος Βακούσης: “Με τη σύντροφό μου έχουμε 30 χρόνια διαφορά”

Μάνος Βακούσης: “Με τη σύντροφό μου έχουμε 30 χρόνια διαφορά”

Τι είπε για την περίοδο που δούλεψε σε νεκροτομείο;

Στο Πέταλλο Αρδηττού συνάντησε η Ειρήνη Αρβανίτη τον ηθοποιό Μάνο Βακούση, σε ένα μέρος πολύ ιδιαίτερο για εκείνον, καθώς εκεί γνώρισε τον σπουδαίο σκηνοθέτη Νίκο Κούνδουρο.

“Έχει τεράστια σημασία γιατί στην ουσία εδώ έγινε η βάπτιση μου. Είχα την τύχη να συναντηθώ με τον Νίκο Κούνδουρο και να παίξω “Στη ζωή του Λόρδου Μπάιρον”, δήλωσε.

Στη συνέχεια μοιράστηκε το απίθανο περιστατικό, όπου η μητέρα του, εν αγνοία της για τη δουλειά που κάνει ο γιος της, άρχισε να φωνάζει, όταν τον είδε στο θέατρο σε μια σκηνή που τον χτυπούσαν:

“Μην το χτυπάτε το παιδί μου! Μην το χτυπάτε!”

Και τότε ο ίδιος της απάντησε:

“Μαμά, θέατρο βλέπεις!”

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει περάσει από πολλές δουλειές και μάλιστα από τη δουλειά του βοηθού σε νεκροτομείο!

“Μετά από ένα χρόνο εκεί μου βγήκαν οι κρίσεις . Ερχόντουσαν στον ύπνο μου τα πλάσματα που “άνοιγε” ο ιατροδικαστής και που είχα φροντίσει”.

Τέλος, με τα πιο όμορφα λόγια αναφέρθηκε για τη σύντροφό του, με την οποία, όπως είπε περνάει πολύ όμορφα, παρά τις διαφωνίες τους.

“Νιώθω ωραία κοντά της, μοιραζόμαστε πράγματα και αυτό είναι το σημαντικό, έχουμε διαφωνίες πολλές, σκοτωνόμαστε, αλλά αυτό που μας ενώνει είναι το επικοινωνιακό κομμάτι με το θέατρο”.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως με την αγαπημένη του, τους χωρίζουν 30 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος που έχουν συγκρούσεις.

“Οι συγκρούσεις υπάρχουν γιατί είμαστε άσωστοι οι ίδιοι”, εξήγησε.

https://streamable.com/p9seu