Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της!
Ελλάδα

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της!

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της!

Το δώρο-έκπληξη των συνεργατών της

Τα γενέθλιά της είχε σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου και οι φίλοι και συνεργάτες της έκαναν δώρο την πρώτη της τούρτα της ημέρας.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια για να τους ευχαριστήσει πόζαρε στο πλευρό τους κρατώντας την τούρτα της και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

“Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και αυτή είναι η πρώτη τούρτα που έσβησα για φέτος και αυτοί είναι οι φίλοι μου που τυχαίνει να είναι και συνεργάτες μου και αυτή είναι η φάτσα μου, γεμάτη από χαρά και συγκίνηση που συνειδητοποιώ για ακόμα μια φορά, πόσο πολύ τους αγαπώ και μ’ αγαπάνε!”, έγραψε η Μαντώ.

Σημειώνεται ότι η προσφάτως μανούλα και πρώην Μις Ελλάς είναι γεννημένη το 1988 και έκλεισε τα 32 της χρόνια.

Η ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα ειναι τα γενέθλια μου και αυτή ειναι η πρώτη τούρτα που έσβησα για φέτος και αυτοι είναι οι φίλοι μου που τυχαίνει να ειναι και συνεργάτες μου και αυτή ειναι η φάτσα μου, γεμάτη απο χαρά και συγκίνηση που συνειδητοποιώ για ακόμα μια φορά, πόσο πολυ τους αγαπω και μ’ αγαπάνε! Ααααα και αυτο ειναι το πρωτο μου γύρισμα μετα την γέννηση του γιου μου, μετά απο 2 μήνες, που σε λίγη ώρα βγαίνει στον αέρα με την BEST TEAM EVER @kotsovolos_greece … ❤ ———— #birthday #myteam #myfriends #happy #birthdaygirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) στις