Μαντώ: “Η μεγαλύτερη θυσία στην καριέρα μου ήταν η δίαιτα…”
Ελλάδα

Μαντώ: “Η μεγαλύτερη θυσία στην καριέρα μου ήταν η δίαιτα…”

Μαντώ: “Η μεγαλύτερη θυσία στην καριέρα μου ήταν η δίαιτα…”

Οι σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία της

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό μίλησε η Μαντώ για τη ζωή, την καριέρα και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως η πιο μεγάλη θυσία που έκανε στην καριέρα της ήταν η συνεχής δίαιτα που υποβαλλόταν για να ανταποκριθεί στα στάνταρ της εποχής, πράγμα που της προξένησε πολλά προβλήματα υγείας.

“Είχα λιποθυμίες, ζαλάδες, αναιμίες, χαμηλό σίδηρο, θυρεοειδής”, εξήγησε.

Αναφέρθηκε στη “χρυσή” εποχή των 90s και την πρόταση που είχε δεχθεί τότε από αμερικανική δισκογραφική εταιρεία, την οποία και απέρριψε για χάρη της “Μίνως ΕΜΙ”.

Έχοντας κάνει συνεργασίες με τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, αποκάλυψε πως “θέματα μαρκίζας” υπήρχαν ακόμα και τότε με τα περισσότερα να προκαλούνται από τους άνδρες τραγουδιστές.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, δεν ήθελε να κάνει σχέσεις με άτομα από τον ίδιο χώρο με εκείνη και ποτέ δεν ήθελε να βρίσκονται οι ιδιωτικές της στιγμές στα “φώτα” της δημοσιότητας.

Δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, ωστόσο το θεωρεί ένα μάλλον απίθανο σενάριο.

“Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δύσκολα. Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος, έχω γίνει παράξενη, ιδιότροπη. Δεν ξέρω ποιος θα με αντέξει”, είπε.

https://streamable.com/bs86n