Θοδωρής Μαραντίνης: Η υπερκόπωση και οι λόγοι που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία
Ελλάδα

Θοδωρής Μαραντίνης: Η υπερκόπωση και οι λόγοι που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία

Θοδωρής Μαραντίνης: Η υπερκόπωση και οι λόγοι που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία

Στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το Έθνος, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής των Onirama αποκάλυψε πως το άγχος της δουλειάς τον οδήγησε στην υπερκόπωση. Ο σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου παρατήρησε πως “προσεβλήθη” από εργασιομανία και έτσι αποφάσισε να δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό του.

“Η δουλειά μού δημιουργεί τεράστιο άγχος, εξαιτίας της τελειομανίας μου. Ένιωσα κάποια στιγμή όλο αυτό το άγχος να με καταβάλλει” είπε συγκεκριμένα. “Είχα περάσει μια περίοδο υπερκόπωσης, κυρίως ψυχολογικής, όχι τόσο σωματικής” πρόσθεσε. Ο Θοδωρής Μαραντίνης δουλεύει όπως εξήγησε από μικρός – αρχικά στην επιχείρηση της οικογένειας – και για χρόνια δεν φρόντιζε να ξεκουράζεται. “Είπα, τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, πρέπει να οριοθετήσω καλύτερα τα πράγματα” σχολίασε.

Η εργασιομανία και οι ενοχές

“Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα να κάνω κάτι για τη δουλειά και αισθανόμουν άσχημα. Όταν έκανα τυπικά πράγματα για τον εαυτό μου, όπως να ξεκουραστώ ή να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, αισθανόμουν τύψεις” αναφέρει στη συνέχεια ο τραγουδιστής που προβληματίστηκε με τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον εαυτό του.

“Ο άλλος λόγος που ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία αφορούσε την πατρότητα. Επειδή θεωρώ ότι δεν πρέπει από γενιά σε γενιά να μεταφέρουμε τα ίδια λάθη, όπου κάθε γονιός περνάει κάποια πράγματα ασυναίσθητα” εξήγησε για τους λόγους που άρχισε ψυχοθεραπεία. “Εγώ είπα ότι θέλω όσο μπορώ να το σπάσω αυτό, προσπαθώντας να δώσω στα παιδιά μου τα καλά που έχω πάρει από την οικογένειά μου και κάποια νέα πράγματα, καλύτερα” πρόσθεσε.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής!