Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο Παρίσι η σύζυγος του πρωθυπουργού
Ελλάδα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο Παρίσι η σύζυγος του πρωθυπουργού

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στο Παρίσι η σύζυγος του πρωθυπουργού

Στην Πόλη του Φωτός βρίσκεται η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το διάσημο Κέντρο Πομπιντού, στο οποίο αυτό το διάστημα φιλοξενείται η  έκθεση “Ο Μπέικον σε όλα του τα γράμματα”, που αφιερώνει το Κέντρο στον σημαντικό αυτόν καλλιτέχνη.

Η έκθεση εστιάζεται ιδιαίτερα στη σχέση που είχε το έργο του με τα μεγάλα ποιητικά και φιλοσοφικά ρεύματα, από τα οποία άντλησε την έμπνευσή του.

Η επιχειρηματίας ανέβασε μια φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Instagram μπροστά σε ένα έργο του ζωγράφου που αντλεί έμπνευση από την Ορέστεια του Αισχύλου.

Συνόδευσε μάλιστα τη φωτογραφία με τη λεζάντα:  “Η Ορέστεια του Αισχύλου ενέπνευσε τον Francis Bacon, που με το μοναδικό του στυλ απέδωσε στον καμβά το δράμα, την ένταση, την ύβρη και τη νέμεση της ιστορίας των Ατρειδών. Υπέροχη έκθεση στο @centrepompidou γύρω από τις λογοτεχνικές επιδράσεις -η ελληνική μυθολογία ανάμεσα τους- στο έργο του Bacon”. 

https://www.instagram.com/p/B2mhpEjgjlO/?utm_source=ig_web_copy_link

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που κλέβει την προσοχή στη συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι η επιλογή της Μαρέβας Μητσοτάκη να συνδυάσει το casual look της με ένα ζευγάρι… σαγιονάρες.