Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η απάντησή της στους επικριτές του ποστ της
Ελλάδα

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η απάντησή της στους επικριτές του ποστ της

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η απάντησή της στους επικριτές του ποστ της

Όσα μετέφερε εκ μέρους της ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας

Μια ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη έφερε μεγάλο θόρυβο στα κοινωνικά δίκτυα και εκτός.

Τα σχόλια ήταν αντικρουόμενα, με κάποιους να την επικρίνουν -ανάμεσά τους και η Έλενα Ακρίτα- και κάποιους να τη στηρίζουν που δημοσιοποίησε το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που έχει.

Με το θέμα ασχολήθηκε και το «Καλύτερα δε γίνεται». Όπως είπε η Ναταλία Γερμανού, η ίδια η Μαργαρίτα δεν θέλησε να βγει ζωντανά να μιλήσει όμως αντ’αυτού μίλησε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος και δημοσιοποίησε το πρόβλημα.

«Μίλησα χθες το βράδυ και μου ζήτησε να σας μεταφέρω το εξής: “Μην με βανδαλίζετε, μην με πυροβολείτε” απέναντι στα σχόλια που γράφτηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η ανάρτησή της αφορά όλους τους μουσικούς της Ελλάδας γιατί πεινάνε αυτή τη στιγμή. Μου ζήτησε να μεταφέρω αυτά τα λόγια λόγω του ότι η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” είναι απλήρωτη εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο» είπε ο δημοσιογράφος.

Η ίδια ευχαρίστησε μέσω αυτού όσους έστειλαν τσουβάλια τροφή για τα ζώα που φιλοξενεί ενώ συνδέθηκε και το ρεύμα στο σπίτι της.

Όσο για τη στάση του Μίκη Θεοδωράκη -καθώς η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι ο μεγάλος μας συνθέτης το θεωρεί ζητιανιά: «Αυτό που ξέρω και μου μετέφερε η Μαργαρίτα είναι ότι όλες τις κινήσεις τις γνωρίζει και της συμπαραστέκεται» είπε ο δημοσιογράφος.