Μαρία Μπακοδήμου: Αυτόν τον «σούπερσταρ» συνάντησε στις διακοπές της
Ελλάδα

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτόν τον «σούπερσταρ» συνάντησε στις διακοπές της

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτόν τον «σούπερσταρ» συνάντησε στις διακοπές της

Απίστευτα τυχερή που τον γνώρισε

Εξορμήσεις στην παραλία, ήλιο και ξεκούραση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Μαρίας Μπακοδήμου αυτή την περίοδο λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο Open από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα αφορά ένα show μόδας με τίτλο Style Me Up, οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε τηλεθεατές να ανανεώσουν την εικόνα και το στυλ τους ενώ στη συνέχεια το αποτέλεσμα θα κρίνει μία καταξιωμένη κριτική επιτροπή. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης και η εταιρεία του BarkingWell. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής και παραγωγός τήρησε την υπόσχεσή που είχε δώσει πριν από το καλοκαίρι ότι πρόκειται να τους δούμε τη νέα σεζόν σε κάτι πολύ ωραίο και δημιουργικό.

Στο μεταξύ, η Μαρία απολαμβάνει τις διακοπές της και όπως μας πληροφόρησε σήμερα είχε την τύχη να συναντήσει σε μια από τις βόλτες της και έναν σούπερσταρ.

Ο λόγος για τον… τράγο Lebron, που έχει γίνει ένας από τους πιο διάσημους θαμώνες της παραλίας που επισκέπτεται.

Ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάθε καλοκαίρι κάποιον superstar θα συναντήσουμε στις διακοπές και θα ζητήσουμε selfie. Φέτος εγώ συνάντησα τον Lebron τον τράγο . Τον superstar της παραλίας μας .ειναι ενός έτους και κατοικίδιο . Κι όπως λένε τα ξαδέλφια του κοσμοπολίτη Lebron «άτιμη κενωνια που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις»😂😂🤣 #summerdays #greekislands #greece #greece🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις