Μαρία Μπακοδήμου: “Ήμουν κοντά στον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Η εξάρτηση είναι αρρώστια”
Ελλάδα

Μαρία Μπακοδήμου: “Ήμουν κοντά στον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Η εξάρτηση είναι αρρώστια”

Μαρία Μπακοδήμου: “Ήμουν κοντά στον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Η εξάρτηση είναι αρρώστια”

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, με τον οποίο έχει δυο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη, αλλά και την περίοδο της προσπάθειάς του να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

«Ήμασταν χωρισμένοι όταν πήρε την απόφαση και ήμουν πάρα πολύ κοντά του, γιατί ξέρω ότι η εξάρτηση είναι αρρώστια. Είναι κάτι που χρειάζεται υποστήριξη και ο άνθρωπος που βασανίζεται και η οικογένεια που έχει ένα τέτοιο άτομο πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Όσο ζούσα εγώ μαζί του δεν είχα εκτιμήσει ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Αλλά όταν το αποφάσισε και μου το είπε, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό του. Είναι και καλύτερος μπαμπάς τώρα» είπε η παρουσιάστρια.

Όσο για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα λάθη των άλλων γύρω της, η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Συγχωρώ, δεν το συζητάω. Κατανοώ τη θέση του άλλου, δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι. Ανθρώπους που αγαπάω και που καταλαβαίνω, τους κατανοώ, τους συμπονώ και συγχωρώ. Όταν συγχωρείς αποδεσμεύεσαι από ένα βάρος που κουβαλάς. Όταν κάποιον μέσα σου δεν τον έχεις συγχωρέσει, είναι ένα βάρος που σε κρατάει εσένα πίσω. Λυτρώνεσαι με τη συγχώρεση».

Ως γνωστόν, ο κριτής του My Style Rocks, είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως είχε εθισμό σε ουσίες και αλκοολισμό γι’ αυτό αναγκάστηκε να εισαχθεί σε κλινική απεξάρτησης στην Αμερική.