Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη τους
Ελλάδα

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη τους

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη τους

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της κόντρας της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της αδελφής της, Μάρθας Κουτουμάνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” που βρέθηκε στη βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη, η Μαρία Ελένη θα πήγαινε εκεί προκειμένου ή να της παραδοθεί αντικλείδι του σπιτιού, όπως έχει ζητήσει το δικαστήριο ή για να αλλάξει τις κλειδαριές του σπιτιού.

Τι είπε η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου;

Το “Ευτυχείτε” επικοινώνησε με τη δικηγόρο της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, Φρόσω Κρητικού, η οποία επιβεβαίωσε ότι σήμερα είχε κανονιστεί να παραδοθεί στην πελάτισσά της αντικλείδι.  Όπως ειπώθηκε, η Μάρθα Κουτουμάνου προσφέρθηκε να δώσει μόνη της το αντικλείδι, παρόλο που η δικηγόρος εξέφρασε τις αμφιβολίες της για το αν θα γίνει αυτό.

Και αυτό διότι και χθες η κυρία Κουτουμάνου είχε πει ότι θα παραδώσει τα κλειδιά.

“Παραβιάζει η κυρία Κουτουμάνου δικαστικές αποφάσεις” είπε η δικηγόρος.

Για την πρόθεση της Μάρθας Κουτουμάνου να τα βρει εξωδικαστικά με την αδελφή της η δικηγόρος είπε χαρακτηριστικά “άλλα λέει και άλλα πράττει”.

Όπως είπε εδώ και δύο χρόνια επικοινωνούν μαζί της διάφοροι δικηγόροι εκ μέρους της κυρίας Κουτουμάνου και τελικά δεν λύνεται το ζήτημα.

Εάν η Μάρθα Κουτουμάνου δεν παραδώσει και σήμερα τα κλειδιά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θα προχωρήσει σε αλλαγή κλειδαριάς.

Οι βαριές κατηγορίες της Ζένιας Μπονάτσου – Πώς αποκαλεί τη θεία της;

Στο “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου όμως μίλησε αποκλειστικά και η Ζένια Μπονάτσου. Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου καταφέρθηκε με βαριά λόγια ενάντια στη θεία της αλλά και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Για τον τελευταίο δήλωσε: “Ο λόγος που δεν μίλαγα στον παππού μου δεν είναι ότι συνέχισε τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα αλλά ότι εκτέθηκε η εικόνα του και εξέθεσε τη γιαγιά μου μετά τον θάνατό της”.

Όπως είπε για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου “Από τα 18 της μένει μόνη της αλλού, το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη δεν θεωρείται σπίτι της” ενώ αποκάλεσε τη θεία της “ψωνάρα που δεν ξέρει τι κάνει τη ζωή της”.

Επίσης την κατηγορεί ότι μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη έκανε πάρτι στο σπίτι της αλλά και ότι δεν απέδωσαν στη μητέρα της το χρηματικό ποσό που της αναλογούσε από τα χρήματα που άφησε πίσω της η γιαγιά της. Επίσης την κατηγορεί ότι με φορτηγά μάζεψε τα πράγματα της Ζωής Λάσκαρη για να τα εκποιήσει.