Μαρία Ηλιάκη: «Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπό σου…»
Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: «Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπό σου…»

Μαρία Ηλιάκη: «Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπό σου…»

Το κοινό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και η επικοινωνία με FaceTime

Η καθημερινότητα των πολιτών ανά τον κόσμο έχει αλλάξει πλήρως από τη στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε πανδημία.

Ο κορονοϊός δεν επηρέασε μόνο το επαγγελματικό πρόγραμμα των ανθρώπων αλλά σε πολλές περιπτώσεις και τις προσωπικές τους σχέσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της Μαρίας Ηλιάκη που διατηρεί σχέση εξ αποστάσεως με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη.

Ο Κρητικός σύντροφος της παρουσιάστριας ζει και εργάζεται μόνιμα στη Ζυρίχη ενώ η Μαρία από τον Αύγουστο του 2018, οπότε και είχε γίνει γνωστή η σχέση τους μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ, βρίσκεται διαρκώς σε ένα αεροπλάνο.

Η ζωή της μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας προκειμένου να περνάει χρόνο κοντά στο αγαπημένο της.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, τα προγραμματισμένα ταξίδια της φαίνεται πως ματαιώθηκαν εξαιτίας της έξαρσης του ιού Covid-24. Η ίδια παραμένει στο σπίτι όπως επιτάσσουν τα νέα δεδομένα και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει τον χρόνο της.

Πριν από λίγη ώρα μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της Στέλιο κατά τη διάρκεια της FaceTime κλήσης τους.

Στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε: «Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπό σου… Και να ξέρεις ότι θα είσαι για αρκετό καιρό ακόμα… Όμως όταν υπάρχει αγάπη❤️… την νιώθεις ακόμα και στο FaceTime».