Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο μπάνιο με την κόρη της ήταν μια περιπέτεια!
Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο μπάνιο με την κόρη της ήταν μια περιπέτεια!

Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο μπάνιο με την κόρη της ήταν μια περιπέτεια!

Η παρουσιάστρια θα κάνει τελικά, αυτά που έλεγε ότι δεν θα κάνει!

Τις καλοκαιρινές διακοπές της, μαζί με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη!

Το ζευγάρι, μαζί με τη μικρή τους, ταξίδεψαν στην Κρήτη, εκεί όπου απολαμβάνουν την ηρεμία και τα μπάνια στη θάλασσα!

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, την Τρίτη, πήγαν για πρώτη φορά στην παραλία μαζί με την κόρη τους κι εκείνη δεν υπολόγισε σωστά τι χρειάζεται να έχει μαζί της για το μωρό, με αποτέλεσμα να γυρίσει πολλές φορές στο σπίτι τους για να πάρα ότι χρειαζόταν.

Όπως είπε, πίστευε ότι θα ήταν πιο cool μαμά και δεν θα έκανε αυτά που έβλεπε από άλλες μαμάδες, όμως τελικά τα πράγματα είναι αλλιώς.

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα. Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου. Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις; Α, λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες» είπε στα stories της στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη.