Μαρία Καλάβρια: “Με τον Δημήτρη αποφασίσαμε από κοινού εχθές να μην είμαστε μαζί”
Ελλάδα

Μαρία Καλάβρια: “Με τον Δημήτρη αποφασίσαμε από κοινού εχθές να μην είμαστε μαζί”

Μαρία Καλάβρια: “Με τον Δημήτρη αποφασίσαμε από κοινού εχθές να μην είμαστε μαζί”

Μίλησε πρώτη φορά μετά τις φήμες χωρισμού

Η Μαρία Καλάβρια αποκάλυψε ότι από χθες το βράδυ δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λίγη ώρα αφότου ο καλός του φίλος Κώστας Φραγκολιάς διέψευσε τις φήμες χωρισμού.

“Η αλήθεια είναι ότι εγώ εξεπλάγην εχθές γιατί ήμουν στη δουλειά μου και ξαφνικά άρχιζαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα για το αν έχω χωρίσει με τον Δημήτρη”, είπε αρχικά στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

“Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες”, τόνισε στη συνέχεια.

¨Τρία χρόνια ο Δημήτρης  με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία”, δήλωσε ακόμα.

“Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο και που κανέναν δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%, γιατί σε ένα ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν κάποια θέματα”, ανέφερε ακόμα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ενοχλήθηκε από δημοσιεύματα ότι ο Δημήτρης βρισκόταν στο πλευρό της για τα χρήματα.

“Όπως κάποια πράγματα περισσότερα από τον άλλον αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα μοιράζεται με τον άλλον. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και για να τον επιλέξω σημαίνει ότι αξίζει”, είπε ακόμα.

“Είτε είμαι σήμερα με τον Δημήτρη είτε δεν είμαι, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου”, δήλωσε η Μαρία.

“Χθες ήμουν στο σπίτι του Δημήτρη, δεν έχει αλλάξει κάτι”, τόνισε.

Στη συνέχεια, η Φαίη της είπε ότι ο Δημήτρης είπε χθες σε site ότι είναι ακόμα μαζί και τότε η Μαρία αποκάλυψε ότι η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε πριν από λίγες ώρες.

“Αποφασίσαμε από κοινού εχθές να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο”, δήλωσε.

“Ο Δημήτρης είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τη δυσκολία του γάμου μου”, εξομολογήθηκε ακόμα.

Τι άλλο αποκάλυψε για τον πρώην αγαπημένο της;

https://streamable.com/d2pvml