Μαρία Κίτσου: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν βρέθηκε στα Κορφιάτικα Βραβεία
Ελλάδα

Μαρία Κίτσου: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν βρέθηκε στα Κορφιάτικα Βραβεία

Μαρία Κίτσου: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν βρέθηκε στα Κορφιάτικα Βραβεία

Πώς σχολιάζει την ενόχληση και την αποχώρηση του συμπρωταγωνιστή της Βασίλη Μπισμπίκη

Μεγάλη συζήτηση έγινε τις τελευταίες μέρες για την απουσία της Μαρίας Κίτσου από τα Κορφιάτικα Βραβεία, όπου της απονεμήθηκε το βραβείο «Ζωή Λάσκαρη». Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» καιξεκαθάρισε γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση, παρόλο που είχε πει ότι θα παρευρεθεί.

«Το βραβείο το πήρε για εμένα ο σκηνοθέτης μου ο Μάνος Καρατζογιάννης», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου και συνέχισε: «Είχα γυρίσματα και το είχα δηλώσει. Όντως είχα πει ότι θα πάω, αλλά έτυχε ένα έκτακτο νυχτερινό γύρισμα και δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι, όσο και να ήθελα. Θεωρώ όλο το περιστατικό ατυχές. Ήταν η κακιά στιγμή».

Για την αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη που έφυγε από την απονομή, ανέφερε: «Ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Τον αγαπώ πολύ. Παρά τα όσα μου κάνει στο σήριαλ, βλέπω ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι σπαθί».

Μιλώντας για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου ανέφερε: «Τα γυρίσματα της φυλακής έχουν τελειώσει»

Πώς θα ήθελε, όμως, εκείνη να είναι το τέλος της Ελένης; «Δεν το έχει σκεφτεί. Έχω εμπιστοσύνη στη Μελίνα και στον Πέτρο και πιστεύω θα με εκπλήξουν κι εμένα. Ναι θα ήθελα η Ελένη με τον Λάμπρο να καταλήξουν μαζί στη ζωή ή στον θάνατο».

https://streamable.com/v4vdmj