Μαρία Κωνσταντάκη: «Θα προτιμούσα να υιοθετήσω από το να “πλακωθώ” σε 25 εξωσωματικές…»
Ελλάδα

Μαρία Κωνσταντάκη: «Θα προτιμούσα να υιοθετήσω από το να “πλακωθώ” σε 25 εξωσωματικές…»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Θα προτιμούσα να υιοθετήσω από το να “πλακωθώ” σε 25 εξωσωματικές…»

Και η διόλου πολιτισμένη αντίδραση όταν έμαθε ότι την απάτησαν

Η Μαρία Κωνσταντάκη κάθισε απέναντι απόψε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία άκρως απολαυστική συνέντευξη.

Σε πρώτο χρόνο καταπιάστηκε με την καθημερινότητά της στη δεύτερη καραντίνα που όπως ομολογεί τη βρίσκει σε πιο περίεργη φάση από την πρώτη. Τουλάχιστον, τώρα έχει τη σκυλίτσα της την Γκόλφω με την οποία κάνουν μαζί ατελείωτες βόλτες με αποτέλεσμα να χάσει 5 ολόκληρα κιλά.

Ακόμη, μίλησε για την προσωπική της ζωή με το γνωστό χιούμορ που τη διακατέχει και παραδέχτηκε ότι υπήρξε κάποια στιγμή που θέλησε να παντρευτεί όχι όμως και το τότε έτερον ήμισύ της. Παρ΄όλα αυτά, πρόταση γάμου δέχτηκε αλλά από άλλον σύντροφο.

«Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Η αναγνωρισιμότητα μου ήρθε σε μεγάλη ηλικία κι έτσι συνήθισα να μην ξέρει ο κόσμος τα προσωπικά μου. Μπορεί να φαίνομαι εξωστρεφής αλλά δεν είμαι».

«Ήθελα να παντρευτώ κάποιον αλλά εκείνος δεν ήθελε, μάλλον είχε σωστό ένστικτο».

https://streamable.com/ysobst

Σχολιάζοντας παλαιότερες δηλώσεις της για περίεργα μέρη στα οποία έχει κάνει σεξ αποκάλυψε ότι το άγαλμα στο οποίο είχε αναφερθεί στο παρελθόν ήταν ο… Κολοκοτρώνης που κοσμεί την οδό Σταδίου στην παλιά Βουλή.

Στη ζωή της έχει βιώσει την απιστία και όταν το έμαθε όπως παραδέχεται η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου πολιτισμένη…

Τι έκανε;

https://streamable.com/houccg

Μέχρι σήμερα δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να γίνει μητέρα αν και λατρεύει τα παιδιά. Αν ποτέ άλλαζε γνώμη θα ήταν άκρως ανοιχτή να υιοθετήσει παρά να περάσει από την εξουθενωτική διαδικασία των αλλεπάλληλων εξωσωματικών. Ωστόσο, η εμπειρία της με το κατοικίδιό της τής έδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό της που δεν ήθελε παιδιά μιας και το άγχος θα τη «γονάτιζε».

«Θα προτιμούσα να υιοθετήσω αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα. Μπορεί να έκανα και το δικό μου αλλά θα ήμουν εντάξει με το να υιοθετήσω ένα παιδί . Δεν ξέρω καν αν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά από το να πλακώσω τις 25 εξωσωματικές – που το αντιλαμβάνομαι σαν ανάγκη για μία γυναίκα να το κάνει – νομίζω δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και θα υιοθετούσα».

«Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά θα με γονάτιζε το άγχος. Η Γκόλφω μού απέδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό μου που δεν ήθελα παιδιά. Μία εβδομάδα δεν έτρωγα για την Γκόλφω επειδή θα με έβλεπε ανθρώπινο φαγητό και δεν έπρεπε να της δώσω. Φοβερό άγχος για την τουαλέτα, για το αν θα κοινωνικοποιηθεί».

https://streamable.com/skv955