Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κορούλα τους
Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κορούλα τους

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κορούλα τους

Η Ισμήνη Αϊβάζη είχε σήμερα τα γενέθλιά της και οι διάσημοι γονείς της τής είπαν και διαδικτυακώς τις ευχές τους.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης οργάνωσαν στην κορούλα τους, που έγινε 11 ετών, το απόγευμα της Κυριακής ένα πάρτι για την κορούλα τους.

Παράλληλα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από την τούρτα, ενώ φρόντισαν να της στείλουν τις πιο γλυκές τους ευχές.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία της κόρης του από την γέννησή της, γράφοντας τα εξής:

“11 μωρό μου! 11 χρόνια σήμερα από την πρώτη φορά, που σε κράτησα στα χέρια μου και μου φαίνεται σαν χθες!! Θυμάμαι τι σκεφτόμουν έτσι που σε κοίταζα… Θεέ μου τι όμορφη… Θεέ μου , τι ευλογία… Σε ευχαριστώ, δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου, σε ευχαριστώ! Ισμηνού μου τώρα έντεκα, περάσανε κιόλας έντεκα χρόνια που ήρθες στη ζωή μας! Σου εύχομαι και αλλά 100, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα με αγάπη και σεβασμό πάνω από όλα! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ… ο μπαμπάκας σου!”

https://www.instagram.com/p/B4_OCDVluUu/

Το ίδιο συγκινητική ήταν η ανάρτηση έκανε και η Μαρία.

“Πριν 11 χρόνια μου έδωσες μια μεγάλη ευλογία… να λέγομαι μαμά… να είμαι η μαμά σου… μεγαλώσαμε μαζί Ισμηνού μου! 11 χρόνια, 11 χρόνια και μου φαίνεται σαν εχθές… 11 χρόνια δίπλα σου, πλάι σου, συνέχεια μαζί… και όσο σε βλέπω να μεγαλώνεις, βλέπω ένα πλάσμα συμπονετικό, δίκαιο, με απίστευτη αγάπη για τα πάντα γύρω του και τρελιάρικο. Είσαι όλη μου η ζωή…τα πάντα για εσένα… Χρόνια πολλά Ισμηνού μου! Σε αγαπάω”, έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B5AU3w_gfWL/

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός η τούρτα της μικρής ήταν εμπνευσμένη από την μεγάλη αγάπη της κόρης της που είναι η ενόργανη γυμναστική και οι καταδύσεις.

Το υλικό:

https://streamable.com/op7rp

https://streamable.com/fx2v3

https://streamable.com/wyjj7

https://streamable.com/zw8wt

https://streamable.com/h2vjq