Μαρία-Νεφέλη Γαζή: Έκανε το τεστ DNA με έξοδα του Άνθιμου Ανανιάδη
Ελλάδα

Μαρία-Νεφέλη Γαζή: Έκανε το τεστ DNA με έξοδα του Άνθιμου Ανανιάδη

Μαρία-Νεφέλη Γαζή: Έκανε το τεστ DNA με έξοδα του Άνθιμου Ανανιάδη

Ιδιωτικό κέντρο επιλογής του Άνθιμου Ανανιάδη επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης η Μαρία-Νεφέλη Γαζή μαζί με το 9 μηνών αγοράκι της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”. Η επίσκεψη έγινε για να πραγματοποιηθεί η εξέταση DNA με τον ηθοποιό να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα.

Το τεστ πατρότητας θα γίνει ξεχωριστά αφού το πρώην ζευγάρι δεν επιθυμεί καμία κατ’ ιδίαν συνάντηση. Η Μαρία Νεφέλη ανταποκρίθηκε στο χρονικό περιθώριο που είχε ορίσει η πλευρά του ηθοποιού, να πραγματοποιηθεί η εξέταση, δηλαδή μεταξύ 16 και 22 Ιανουαρίου. Ο Άνθιμος Ανανιάδης με τη σειρά του θα κάνει την εξέταση μέσα στον μήνα.

Μαρία-Νεφέλη Γάζη: Έκανε το τεστ DNA με έξοδα του Άνθιμου Ανανιάδη

Τίποτα δεν προμήνυε πως το ευτυχισμένο ζευγάρι, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού του, θα κατέληγε να είναι στα “μαχαίρια”

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της όλα έμοιαζαν ιδανικά στη σχέση τους μέχρι που ξεκίνησε μια θυελλώδης κόντρα ανάμεσά τους, με συμμετοχή των γονιών της Μαρίας. Οι αλληλοκατηγορίες και οι μηνύσεις φούντωσαν την κόντρα με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Ανανιάδη. Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως η πρώην σύντροφός του και η οικογένειά της, του απαγορεύουν να δει το παιδί και αμφισβητούν την πατρότητα. Από την πλευρά της, η Μαρία-Νεφέλη Γαζή μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε πως ήταν ο ηθοποιός που έθεσε θέμα πατρότητας του γιου τους.  Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως είπε, που ανταποκρίθηκε στο επίσημο κάλεσμα για το τεστ DNA.

Αυτές τις μέρες ο Άνθιμος Ανανιάδης βρίσκεται στο Λονδίνο και όταν επιστρέψει στην Αθήνα θα κάνει την εξέταση.

https://www.instagram.com/p/Bsu8pv4lRDo/

https://www.instagram.com/p/BslA2o6lYfv/

https://www.instagram.com/p/BsiO6SyABMR/

https://www.instagram.com/p/BsfvLwJFIIU/