Μαρία Σολωμού: Ερωτευμένη ξανά! Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;
Ελλάδα

Μαρία Σολωμού: Ερωτευμένη ξανά! Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Μαρία Σολωμού: Ερωτευμένη ξανά! Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ!

Mε μία «καυτή» αποκλειστικότητα κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» το περιοδικό ΟΚ! Ο λόγος για τη Μαρία Σολωμού και τον νέο της σύντροφο που δεν είναι άλλος από τον ράπερ Mente Fuerte.

Ο φακός του ΟΚ! τους εντόπισε στο Golden Hall το απόγευμα της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου να κυκλοφορούν αγκαλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mentefuerte_official)

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Σολωμού εμφανίζεται σε δημόσιο χώρο με σύντροφό της έπειτα από τον χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη, πριν από τρία χρόνια περίπου.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον ράπερ;

Όπως έχει πει ο ίδιος, Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά «ισχυρός νους». «Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω» έχει πει.

Είναι ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Black Bandana. Μπαντάνα είναι το όνομα της γάτας του.

Έγινε ευρέως γνωστός στην ελληνική μουσική σκηνή ύστερα από την κυκλοφορία του single Caliente σε συνεργασία με τον Hawk και τον Baghdad τον Ιούνιο του 2019. Το κομμάτι σήμερα αποτελεί το μοναδικό μέχρι στιγμής ελληνικό διαμαντένιο single.

Δες εδώ τι είχε πει στο «Έλα χαμογέλα» το 2019

Το 2020 μπήκε σε κόντρα με τον Snik μέσω διαδοχικών τραγουδιών.  Η κόντρα των δυο καλλιτεχνών ξεπέρασε τα όρια της ελληνικής hip-hop σκηνής απασχολώντας την δημοσιότητα.

Στις 16 Οκτωβρίου 2020, κυκλοφορεί το κομμάτι «Δεν Είσαι Εδώ» σε συνεργασία με την Τάμτα, το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί λίγες μέρες μετά, στις 19 Οκτωβρίου, και γίνεται ευρέως γνωστό από την ελληνική έκδοση του GNTM.