Μαρία Τζομπανάκη: Μετά τον «Σασμό» ετοιμάζεται για εκπομπή!
Ελλάδα

Μαρία Τζομπανάκη: Μετά τον «Σασμό» ετοιμάζεται για εκπομπή!

Μαρία Τζομπανάκη: Μετά τον «Σασμό» ετοιμάζεται για εκπομπή!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι η «Καλλιόπη» στον «Σασμό» και η επιστροφή της στην τηλεόραση ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό που την είχε νοσταλγήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Η επιτυχία της σειράς ξεπέρασε το αναμενόμενο και έδειξε πως πλέον υπάρχει σαφής αλλαγή στροφή τους ενδιαφέροντος των τηλεθεατών στη μυθοπλασία που είχε εκλείψει αρκετά από τα προγράμματα των σταθμών.

Μέχρι και η ίδια δεν περίμενε την απήχηση που θα είχε το σίριαλ όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή BreakFast @Star.

Αλλάζοντας θέμα μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, και τον σύζυγό της, Γιάννη.

«Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια».

«Ο σύζυγός μου, Γιάννης, είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά του πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι καλύτερο να τον αξιοποιείς, όπως θέλει ο καθένας. Εγώ με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι ζω και ζω πολύ δυνατά» τόνισε.

Έκανε όμως και μία ευχάριστη αποκάλυψη ότι δηλαδή από το φθινόπωρο θα επιστρέψει με πόστο σε ραδιοφωνική εκπομπή! «Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».