Μαρίνα Πατούλη: «Με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς»
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: «Με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς»

Μαρίνα Πατούλη: «Με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς»

Στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη. Η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece βρέθηκε στην Ελευσίνα και σε συνεργασία με ιδιωτική κλινική πρόσφερε διαγνωστικές εξετάσεις σε κακοποιημένες γυναίκες, Αφού μίλησε για τη δράση της, όμως, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε και στον χωρισμό από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, αλλά και στα σενάρια επανασύνδεσης.

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά, είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι πολύ καλύτερα», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και αποκάλυψε: «Εισπράττω θαυμασμό, συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά. Ίσως τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, δήλωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

Για τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού ανάφερε: «Το πλήγμα και το πένθος από έναν χωρισμό είναι βαρύ. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αγωνίστρια. Όλα ξεπερνούνται. Μόνο ο θάνατος δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η πίστη στον Θεό και η αγάπη των δικών σου ανθρώπων σου δίνουν τη δύναμη, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ανακαλύπτεις ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σου. Υπάρχουν άνθρωποι από τον στενό μου κύκλο που χάθηκαν, που εξαφανίστηκαν. Υπάρχουν άνθρωποι που θεώρησαν πως πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδο, αν και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Στην ερώτηση αν κατάλαβε τελικά τι μπορεί να έχει συμβεί απάντησε: «Ανθρώπινα όλοι περνάμε τις κρίσεις μας και είναι δικαιολογημένο. Αυτό που δεν δικαιολογώ είναι ο τρόπος διαχείρισης. Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.

https://streamable.com/lnaxho