Μαρίνα Πατούλη: «Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν…»
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: «Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν…»

Μαρίνα Πατούλη: «Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν…»

Η απάντηση στις κριτικές που έχει δεχθεί

Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου η Μαρίνα Πατούλη έφερε στη μνήμη της τις πιο αγαπημένες της στιγμές από περασμένες γιορτές και έτσι έκανε μία όμορφη αναδρομή στα παιδικά της χρόνια.

«Αγαπημένες μου γιορτές είναι τα παιδικά μου χρόνια. Προερχόμενη από μία παραδοσιακή οικογένεια, μοναχοπαίδι, ζούσαμε σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη που ήταν οι γιαγιάδες και οι θείοι μαζί μας και με χαρά περιμέναμε τις μέρες των γιορτών».

«Έζησα σε ένα πολύ ωραίο ροζ περιβάλλον, πολύ προστατευμένη, πολύ θωρακισμένο που πράγματι τα είχα όλα και κυρίως την ψυχική γαλήνη και την ασφάλεια της οικογένειας. Είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το μοντέλο και στην προσωπική μου ζωή. Όταν απέκτησα τον Αλέξανδρο πλέον γίναμε τρεις και δόθηκε η ελπίδα και το κίνητρο για να είμαστε χαρούμενοι».

Για την κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς είπε αμέσως μετά:

«Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μου που το ξέρουν και όσοι με ξέρουν είναι ότι είμαι αυθεντική. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να αρέσω σε όλους. ΑΝ χρειαστεί να αλλάξω κάτι που θα είναι προς όφελός μου και θα με βοηθήσει σαν άνθρωπο δέχομαι να το αλλάξω».

«Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν. Όλοι έχουμε τις επιλογές και την αισθητική μας. Στο πλαίσιο του σεβασμού της διαφορετικότητας θεωρώ ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε όπως νιώθουμε καλά», πρόσθεσε.

https://streamable.com/4vcj5f