Μαρίνα Σταυράκη: «Ένας όχι καλός γάμος μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο»
Ελλάδα

Μαρίνα Σταυράκη: «Ένας όχι καλός γάμος μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο»

Μαρίνα Σταυράκη: «Ένας όχι καλός γάμος μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο»

«Δεν θα είμαι σύζυγος του κυρίου Πατούλη όμως θα είμαι πάντα ένας άνθρωπος που τον εκτιμά, τον στηρίζει και τον θαυμάζει» είπε στο «Πρωινό»

Η Μαρίνα Σταυράκη μίλησε στο «Πρωινό» μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και αυτή τη φορά ήταν πιο συγκαταβατική για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη.

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετική στον Covid δεδομένου ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έπαθα σοκ όχι μόνο για  την ατομική μου υγεία αλλά και για το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένειά μου και το παιδί μου. Λέω τώρα “τετέλεσται”. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία βρίσκεται στο εμβόλιο» είπε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Σχετικά με την ανακοίνωση της Περιφέρειας για την οποία τόσος ντόρος έγινε -όπου αναφερόταν ως Μαρίνα Σταυράκη- απάντησε αν την ενόχλησε: «Όχι βέβαια, είμαι η Μαρίνα Σταυράκη, είναι το πατρικό μου όνομα. Είμαι και η Μαρίνα Πατούλη, το έχω “χτίσει” με τον σύζυγό μου όλο αυτό. Τώρα τι Σταυράκη, τι Πατούλη, η ουσία είναι ότι είμαι Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που με αγαπούν».

«Με τον Γιώργο είμαστε σε διάσταση, ήταν μια δική του απόφαση να διαφοροποιηθεί και να τραβήξει τον δρόμο του από την οικογενειακή στέγη. Ήταν κάτι που με συγκλόνισε πάρα πολύ για το αιφνίδιο του πράγματος γιατί δεν είχα μια αιτιολόγηση για αυτό. Το να χωρίσεις είναι αναφαίρετο δικαίωμα ανθρώπου. Το θέμα είναι ο τρόπος, που πληγώνει και αφήνει σημάδια. Σε μία σχέση ζωής αν τη διαγράψεις ή την απομυθοποιήσεις είναι σαν να απομυθοποιείς τον ίδιο σου τον εαυτό κι εγώ δεν πρόκειται να απεμπολήσω  τα 35 χρόνια που βίωσα δίπλα στον άντρα μου, τον Γιώργο. Δίνω ελαφρυντικά στο ότι κάποια στιγμή δεν μπορούμε να πορευτούμε μαζί. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια, καλή ευόδωση στους στόχους του, δεν θα πάψω ποτέ να τον θαυμάζω και να τον καμαρώνω και παράλληλα μπορούμε να είμαστε δύο καλοί γονείς για το παιδί μας. Ένας όχι καλός γάμος μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο» είπε.

«Για τη συγγραφή του βιβλίου δεν τον είχε μοιραστεί μαζί μου» είπε ενώ απέδωσε εύσημα στην πεθερά της που μεγάλωσε μόνη της δύο παιδιά.

«Δεν θα είμαι σύζυγος του κυρίου Πατούλη όμως θα είμαι πάντα ένας άνθρωπος που τον εκτιμά, τον στηρίζει και τον θαυμάζει, θέλει τα καλύτερα για αυτόν, αλλά πάνω από όλα θέλω να είμαι η μητέρα που θα είναι δίπλα στο παιδί της. Θα πορευτούμε όλοι μαζί όπως πρέπει ακόμα κι αν είμαστε μακριά».

https://streamable.com/txwqxa

Στο «Πρωινό»μίλησε και ο Γιώργος Πατούλης για το βιβλίο του για τη μητέρα του. «Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να γράψω αυτό το βιβλίο γιατί αυτή η γυναίκα έκανε πολλά για να μπορέσει να δώσει με αξιοπρέπεια ζωή, έμπνευση και αξίες σε εμένα και τον αδελφό μου».

«Κάποιες πλευρές είναι προσωπικές και επειδή μπορεί να εξαρτώνται και άλλοι άνθρωποι όπως το παιδί… όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά στη Μαίρη Αρώνη.

https://streamable.com/dnuihr