Μαρίνα Βερνίκου: Η αγάπη για τη φωτογραφία, τα ταξίδια και η περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό
Ελλάδα

Μαρίνα Βερνίκου: Η αγάπη για τη φωτογραφία, τα ταξίδια και η περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό

Μαρίνα Βερνίκου: Η αγάπη για τη φωτογραφία, τα ταξίδια και η περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό

Όσα είπε στα "Μεσάνυχτα"

Δεύτερη καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν απόψε η Μαρίνα Βερνίκου.

Η γνωστή φωτογράφος μίλησε αρχικά για τη νέα της συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας και στενή της φίλη, Βικτώρια Κυριακίδη, εξηγώντας ότι το εγχείρημά τους αφορά δημιουργία ρούχων με prints από φωτογραφίες που έχει “τραβήξει”.

Η μεγάλη της αγάπη για τη φωτογραφία ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 9 ετών, όταν βρέθηκε μαζί με τον πατέρα της στο Χονγκ-Κονγκ και εκείνος της έκανε δώρο μια φωτογραφική μηχανή.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πόσο λατρεύει τα ταξίδια, καθώς μέχρι σήμερα το κοντέρ απαριθμεί 133 χώρες τις οποίες έχει επισκεφθεί με την Ελλάδα, όμως, να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως ο ομορφότερος προορισμός.

Γνωστή για την ευαισθητοποιημένη της πλευρά, αναφέρθηκε στη δημιουργία της Creaid, ενός οργανισμού που ασχολείται με δημοπρασίες, τα έσοδά των οποίων διατίθενται κάθε φορά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επιπλέον μαζί με τους κουμπάρους της, τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, συνεργάστηκαν στην υλοποίηση του “Μίλα μου”, μιας πλατφόρμας μέσα από την οποία  μπορεί ο καθένας να μιλήσει δωρεάν με έναν ψυχολόγο ακόμα και ανώνυμα.

Τέλος, αφηγήθηκε την περιπέτεια που έζησε η οικογένειά της με τον κορονοϊό, καθώς ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης, νόσησε από τον Covid-19 με αρκετά έντονα συμπτώματα, ενώ θετικά στον ιό είχαν διαγνωσθεί και τα δύο της παιδιά χωρίς ωστόσο να εκδηλωθεί η ασθένεια.

“Δεν μου είχε πάει το μυαλό ότι θα μπορούσε να είναι αυτό. Γύρισε ο Μίλτος από ένα ταξίδι που είχε πάει στο Λονδίνο που από εκεί πρέπει να το έφερε και από την πρώτη βδομάδα είχε δέκατα”, είπε.

“Κάναμε όλοι το τεστ βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά. Ασυμπτωματικά τα μικρά σε όλη τη διάρκεια”.

“Ήταν σαν μια βαριά γρίπη”, συμπλήρωσε.

https://streamable.com/oxjuqs