Μάρκος Σεφερλής: Όσα είπε για τη συνεργασία του με την Τάνια Τρύπη, την αμφισβήτηση από τον χώρο, τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα και η απάντηση στον Χρήστο Λούλη
Ελλάδα

Μάρκος Σεφερλής: Όσα είπε για τη συνεργασία του με την Τάνια Τρύπη, την αμφισβήτηση από τον χώρο, τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα και η απάντηση στον Χρήστο Λούλη

Μάρκος Σεφερλής: Όσα είπε για τη συνεργασία του με την Τάνια Τρύπη, την αμφισβήτηση από τον χώρο, τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα και η απάντηση στον Χρήστο Λούλη

Με αφορμή τη Super Mammy που κάνει πρεμιέρα, Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν στο ΟΚ!

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησαν η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής.

Αφορμή η πρεμιέρα της νέας σειράς του Μάρκου, Super Mammy στον ΑΝΤ1.

Στο Super Mammy συνεργάζεσαι πρώτη φορά με ηθοποιούς όπως η Τάνια Τρύπη ή ο Κώστας Σόμμερ. Ίσως κάποιοι να νόμιζαν πως όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν ηθοποιοί που δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σου.

Μάρκος: Όχι, δεν ισχύει αυτό. Δεν είχαν συνεργαστεί μαζί μου γιατί δεν τους είχε ζητηθεί. Έχουν πει πολλοί ότι «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Και η αλήθεια είναι ότι με τους συνεργάτες μου δουλεύουμε χρόνια μαζί, έχουμε κάνει επιτυχίες και δεν υπήρχε τότε ανάγκη να συνεργαστώ με κάποιους άλλους. Στην ταινία (σ.σ. Χαλβάη 5-0) που χρειάστηκαν κι άλλοι ηθοποιοί δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να παίξουν μαζί μου η Ελένη Καστάνη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Δημήτρης Τζουμάκης, η Βίκυ Κάβουρα. Δεν είναι, δηλαδή, ότι έκανα προτάσεις σε συναδέλφους και έφαγα πόρτα. Ούτε εγώ σνόμπαρα κάποιους.

Έλενα: Επειδή στην ερώτησή σου αναφέρθηκες στην Τάνια Τρύπη, πρέπει να σου πω ότι έρχεται ανελλιπώς χειμώνα – καλοκαίρι στις παραστάσεις του Μάρκου. Είναι φανατική θεατής του.

Μάρκος: Ισχύει αυτό που λέει η Έλενα, και μάλιστα όλο λέγαμε πότε θα δουλέψουμε μαζί. Ε, να λοιπόν που ήταν τώρα η κατάλληλη στιγμή.

Μάρκο, πολλοί σε έχουν παρομοιάσει κατά καιρούς με τον Θανάση Βέγγο.

Έλενα: Είναι αλήθεια ότι έχουν πολλά κοινά. Και ο Μάρκος, όπως ο σπουδαίος Θανάσης Βέγγος, είναι αυτοδημιούργητος και κάνει τις δικές του παραγωγές, χωρίς να σκέφτεται το κόστος. Ο Θανάσης Βέγγος, που είχα την τιμή να δουλέψω μαζί του στη σειρά του ΑΝΤ1 Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης, ήταν ένας κύριος. Έκανε αυτό που είχε οραματιστεί χωρίς ποτέ να παρεκκλίνει της πορείας του, για αυτό και στο τέλος ακόμα κι αυτοί που τον αμφισβητούσαν υποκλίθηκαν στο ταλέντο του.

Μάρκος: Αυτό που λέει η Έλενα είναι αλήθεια. Αυτό που με ενδιέφερε πάντα είναι το πώς θα βγει το καλύτερο αποτέλεσμα και όχι πόσα θα μου μείνουν στην τσέπη. Αυτό το είχε και ο Θανάσης Βέγγος, ο οποίος δεν έκανε καμία έκπτωση στις παραγωγές, όσο κι αν αυτό του στοίχισε οικονομικά. Δόξα τω Θεώ, με τη στήριξη του κόσμου πήγαν καλά οι δουλειές που παρουσίασα, αλλά πάντα επενδύω τα χρήματα που βγάζω στις επόμενες δουλειές μου. Αλλά και στο θέμα της αμφισβήτησης, η Έλενα έχει δίκιο. Παρόλο που ο κόσμος υποστήριξε τον Θανάση Βέγγο από τα πρώτα του βήματα, οι συνάδελφοί του τον αναγνώρισαν προς το τέλος της ζωής του και μετά τον θάνατό του. Το ίδιο αισθάνομαι ότι συμβαίνει και με εμένα.

Έλενα: Ο Μάρκος έχει αμφισβητηθεί πολύ, από πολλούς, αλλά έχει αγαπηθεί περισσότερο από πολύ περισσότερους.

Έλενα, έχεις δει ποτέ τον Μάρκο να λυγίζει επειδή κάποιοι άνθρωποι του χώρου τον έχουν αμφισβητήσει;

Έλενα: Θα σου απαντήσω ως εξής: Το να μη σου αρέσει κάποιος είναι απολύτως θεμιτό. Το να κριτικάρεις κάποιον, επίσης. Το να τον κριτικάρεις όμως χωρίς καν να τον έχεις δει είναι αθέμιτο.

Ο Χρήστος Λούλης είχε πει σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να έρθει με περούκα και μουστάκι σε παράστασή σου «για να δω τι είναι αυτό το πράγμα». Τι απαντάς;

Μάρκος: Θα μου επιτρέψεις να μη σχολιάσω καθόλου τη δήλωση αυτή. Οι δηλώσεις των άλλων εξηγούνται μόνο από τους ίδιους.

Τον τελευταίο χρόνο τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν και με τη δικαστική διαμάχη που έχεις με την Έλενα Ακρίτα. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα;

Μάρκος: Το δικαστήριο έγινε. Εγώ ήμουν παρών, εκείνη όχι και περιμένουμε τώρα τη δικαστική απόφαση.